17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Nέες διαφημίσεις για το Action Mode του iPhone 14 και την αναίρεση αποστολής μηνύματος του iOS 16

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια νέα διαφήμιση για το iPhone 14 κυκλοφόρησε η Apple προκειμένου να προωθήσει το Action Mode, τη λειτουργία κάμερας που προστέθηκε στις πιο πρόσφατες συσκευές. Με αυτή παρέχεται πρόσθετη σταθεροποίηση κατά τη λήψη βίντεο ενώ βρίσκεστε σε κίνηση, κάνοντας δυνατές δύσκολες λήψεις.

Στο διαφημιστικό σποτ, μια μητέρα χρησιμοποιεί το Action Mode για να τραβήξει βίντεο τον γιο της σε έναν αγώνα, τρέχοντας δίπλα του για να απαθανατίσει τη δράση. Σύμφωνα με την Apple, η λειτουργία προορίζεται για την αναπαραγωγή του σταθερού βίντεο που συνήθως μπορείτε να λάβετε μόνο όταν χρησιμοποιείτε ένα gimbal.

Πρόκειται για τη δεύτερη διαφήμιση της εταιρείας για το Action Mode μετά το δίλεπτο σποτάκι παρουσίασης τον Νοέμβριο.

Η λειτουργία Action Mode δεν είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, αλλά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω του αντίστοιχου εικονιδίου όταν βρίσκεται σε λειτουργία βίντεο.

Παράλληλα, η Apple κυκλοφόρησε μια διαφήμιση που περιλαμβάνει τη δυνατότητα αναίρεσης αποστολής μηνυμάτων iOS 16, η οποία επιτρέπει σε ένα iMessage να μην αποστέλλεται για σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη λήξη του. Στη διαφήμιση, ένας άντρας κοιτάει μια σαύρα που φαίνεται νεκρή. Στέλνει ένα μήνυμα κειμένου ενημερώνοντας τον φίλο του ότι η σαύρα πέθανε, όταν αυτή ξαφνικά μετακινείται. Έτσι, κάνει unsend το μήνυμα προτού το δει ο φίλος του.

Ενώ η λειτουργία Action Mode περιορίζεται στα νέα μοντέλα, η δυνατότητα αναίρεσης αποστολής για την εφαρμογή Messages είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές που μπορούν να εκτελούν το iOS 16.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό