27.6 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Bug κάνει το ξυπνητήρι του iPhone να μη χτυπάει – Αναγνώρισε το πρόβλημα η Apple

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα σφάλμα λογισμικού κάνει το ξυπνητήρι του iPhone σε διάφορους χρήστες να μη χτυπάει, κάτι που επιβεβαίωσε η Apple στο Today μετά από παράπονα που έγιναν στο TikTok και άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Η Apple «έχει επίγνωση ενός προβλήματος που κάνει ορισμένους συναγερμούς iPhone να μην παίζουν τον αναμενόμενο ήχο», σύμφωνα με την αναφορά και «εργάζεται για μια επιδιόρθωση». Η επίσημη δήλωση της εταιρείας δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι προκάλεσε το σφάλμα ή γιατί φαίνεται να επηρεάζει ορισμένους χρήστες αλλά όχι άλλους.

Αυτού του είδους τα σφάλματα συνήθως σχετίζονται με κάποια αλλαγή ώρας. Ένα σφάλμα στο ξυπνητήρι στο iOS περίπου το 2010 προκλήθηκε από τη θερινή ώρα και ένα άλλο εμφανίστηκε τις πρώτες δύο ημέρες του 2011 όταν τα ξυπνητήρια σταμάτησαν ξαφνικά να λειτουργούν τις δύο πρώτες ημέρες του έτους. Στη συνέχεια άρχισαν να λειτουργούν ξανά σωστά στις 3 Ιανουαρίου χωρίς κανενός είδους ενημέρωση λογισμικού.

Η θερινή ώρα το 2024 ξεκίνησε στα μέσα Μαρτίου, επομένως είναι δύσκολο να πούμε εάν το πρόβλημα σχετίζεται με την αλλαγή αυτή τη φορά.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό