24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Monster High: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ιδιωτική προβολή της Live Action ταινίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο κινηματογράφος Town Cinema στη Γλυφάδα υποδέχτηκε τους μικρούς θαυμαστές των Monster High και σε spooky ύφος τα παιδιά έπαιξαν, φωτογραφήθηκαν και μεταμορφώθηκαν στους αγαπημένους τους ήρωες.

Από την κυκλοφορία τους το 2010, οι κούκλες Monster High είναι από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες κούκλες όλων των εποχών. Φέτος, επιστρέφουν με μια μοναδική live action ταινία, την οποία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι θαυμαστές σε μια ιδιωτική κινηματογραφική προβολή.

Ο κινηματογράφος Town Cinema στη Γλυφάδα υποδέχτηκε τους μικρούς θαυμαστές των Monster High και σε spooky ύφος τα παιδιά έπαιξαν, φωτογραφήθηκαν και μεταμορφώθηκαν στους αγαπημένους τους ήρωες. Θεματικά «τρομακτικά» εδέσματα, σκοτεινό μακιγιάζ, ρυθμική μουσική και σπιρτόζικο χιούμορ πλαισίωναν μοναδικά αυτή τη βραδιά.

Οι φίλοι των Monster High απόλαυσαν την Clawdeen Wolf, μισή άνθρωπος και μισή λυκάνθρωπος, η οποία άρχισε πρόσφατα να πηγαίνει στο Monster High, ένα σχολείο για ξεχωριστούς μαθητές. Αφού έγινε γρήγορα φίλη με τους συμμαθητές της Frankie Stein και Draculaura, ένιωσε ότι επιτέλους βρήκε ένα μέρος όπου μπορεί να είναι πραγματικά ο εαυτός της. Σύντομα, ένα δόλιο σχέδιο για την καταστροφή του σχολείου, απειλεί να αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα και η Clawdeen πρέπει να μάθει να αγκαλιάζει την μάνστερ πλευρά της πριν να είναι πολύ αργά.

Με μήνυμα «Αυτή είσαι εσύ. Μοναδική. Είσαι Φοβερή», οι θαυμαστές της ταινίας, μπήκαν στον φανταστικό κόσμο των Monster High, o οποίος εμπνέει τα παιδιά να αγκαλιάσουν τη μοναδικότητα και να δημιουργήσουν έναν κόσμο αποδοχής για όλους.

Η ταινία θα προβληθεί από τη συχνότητα του Nickelodeon μέσα στο Δεκέμβριο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό