23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Mitsubishi – θα λανσάρει 6 μοντέλα τους επόμενους 12 μήνες!

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν από λίγο καιρό η Mitsubishi αποκάλυψε στο κοινό το φιλόδοξο πλάνο της “Challenge 2025”. Ένα πλάνο που θα της επιτρέψει να μεγεθύνει το μερίδιο αγοράς της, να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα σε αγορές σημαντικές σε αυτήν και να αυξήσει τις πωλήσεις της με νέα ή ανανεωμένα προϊόντα σε δημοφιλείς κατηγορίες. Τώρα, η εταιρία ανακοινώνει ότι μέχρι το τέλος του ιαπωνικού οικονομικού έτους, μέχρι τον Μάρτιο του 2024 δηλαδή, θα παρουσιάσει όχι ένα, ούτε δύο αλλά 6 νέα και ανανεωμένα μοντέλα!

Κάποια από αυτά είναι ήδη γνωστά, όπως για παράδειγμα το νέο ASX ή αν προτιμάς, τον κλώνο του Renault Captur, που έχει ήδη πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του και θα κυκλοφορήσει στην αγορά σύντομα. Γνωστό είναι και το επερχόμενο Colt, που θα ακολουθήσει την ίδια λογική με το ASX και θα μοιράζεται πολλά κοινά με το ανανεωμένο Renault Clio. Η Mitsubishi μας έχει ήδη ενημερώσει ότι το νέο Colt θα κάνει ντεμπούτο στις 8 Ιουνίου και πως την παραγωγή του θα αναλάβει η μονάδα της Renault στην Προύσα της Τουρκίας όπου ήδη παράγεται το Clio. Στα γνωστά θα συμπεριλάβουμε και το Triton/L200 για το οποίο η ιαπωνική μάρκα μας έχει προετοιμάσει παρουσιάζοντας σε πρώτη φάση το XRT Concept που αποτελεί ξεκάθαρα τον προάγγελο της 5ης γενιάς του δημοφιλούς pickup, η οποία θα μοιράζεται αρκετά κοινά με το Nissan Navara.

Από εκεί και πέρα, τα πλάνα της Mitsubishi περιλαμβάνουν την έκδοση παραγωγής του XFC Concept που εξελίσσεται κατά κύριο λόγο για τις αγορές της Ασίας αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε να λανσάρεται και αλλού αν αποδειχθεί επιτυχημένο, το Delica Mini και το Xpander που θα αποκτήσει ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο σύντομα. Αυτά δεν μας απασχολούν ιδιαίτερα σε αυτό το σημείο, με εξαίρεση ενδεχομένως το XFC Concept, αλλά δείχνουν την κατεύθυνση προς την οποία κινείται η ιαπωνική μάρκα και πώς αλληλεπιδρά με τις υπόλοιπες εταιρίες του ομίλου κυρίως όσον αφορά στις αγορές τις οποίες στοχεύει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό