19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

MG – Θα γιορτάσει τα 100 χρόνια της στο Goodwood Festival Of Speed 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Η MG ανακοίνωσε ότι θα είναι το κεντρικό θέμα στη θρυλική πλέον προβολή του Central Feature, στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood 2024, εορτάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα εκατό χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της εμβληματικής αυτοκινητοβιομηχανίας! Το πολυαναμενόμενο ηλεκτρικό roadster Cyberster της MG, θα είναι το κεντρικό θέμα του αριστουργήματος (γλυπτό) του Gerry Judah που κάθε χρόνο προβάλλει κάτι διαφορετικό, με την MG να βρίσκεται στο επίκεντρο μπροστά από το Goodwood House για πρώτη φορά.

Το Cyberster που αναμένεται το προσεχές καλοκαίρι στην αγορά, είναι μια νέα γενιά αυτοκινήτου επιδόσεων που σηματοδοτεί ένα ηλεκτρικό ορόσημο στην ιστορική πορεία της MG. Η κεντρική του θέση στην πιο διάσημη αυτοκινητιστική εκδήλωση στον κόσμο υπόσχεται να είναι μια από τις πιο συναρπαστικές στιγμές στους εορτασμούς της εκατονταετηρίδας της MG στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μόνο.
Για να εορταστεί η συνεργασία της MG με το Goodwood Festival of Speed, το Cyberster ενώθηκε έξω από το Goodwood House από έναν από τους πιο διάσημους προκατόχους του, ένα πανέμορφο Mk1 MGB Roadster του 1964 με κινητήρα BMC 1,8 λίτρων. Τα δύο roadster της MG από διαφορετικές εποχές πρόκειται να παίξουν εξέχοντα ρόλο στο Festival of Speed. Η MG θα επιστρέψει επίσης στη διάσημη ανάβαση το 2024, ενώ όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει η ημερομηνία της εκδήλωσης, η εταιρεία θα ανακοινώσει κι άλλες επίσημες πρώτες παρουσιάσεις μοντέλων που προορίζονται για το Festival of Speed 2024 (FoS).

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν πριν από την εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα στο Goodwood Estate, στο Νότιο Sussex, στη Νότια Ακτή της Αγγλίας, από τις 11 έως τις 14 Ιουλίου 2024. Τα εισιτήρια για το μεγαλύτερο πάρτι αυτοκινήτων στον κόσμο διατίθενται από το goodwood.com.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό