17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

McLaren 675LT Spider: Ήχος, επιταχύνσεις & Launch Control!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πεντακόσιες McLaren 675LT Spider που θα κατασκευάσει η βρετανική εταιρία «έκαναν φτερά» σε μόλις δύο εβδομάδες μετά από την παρουσίασή της. Το βρετανικό supercar διαθέτει σπορ εξωτερικό με μεγαλύτερο μπροστινό splitter, νέες πλαϊνές ποδιές και ένα ενεργό Longtail airbrake, που είναι 50 τοις εκατό μεγαλύτερο από ό,τι των μοντέλων Super Series.

Έχει επίσης, διπλό σύστημα εξαγωγής καυσαερίων από τιτάνιο και μοναδικές, εξαιρετικά ελαφριές, ζάντες αλουμινίου 19/20-ιντσών, με ειδικά ελαστικά P Zero Trofeo Ε. Χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου είναι η αναδιπλούμενη σκληρή οροφή, που μπορεί να ανοίξει με ταχύτητες έως και 30 km/h.

Μέσα στην καμπίνα το μοντέλο έχει εξοπλιστεί με δερμάτινα αγωνιστικά καθίσματα από ανθρακονήματα που έχουν ανάγλυφο το «675LT». Το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου έχει αφαιρεθεί, μπορεί να τοποθετηθεί από την εταιρία χωρίς κόστος, αλλά προσθέτει 16 κιλά στο βάρους του αυτοκινήτου.

Η ισχύς παρέχεται από τον αναβαθμισμένο twin-turbo, 3.8-λίτρων, V8 κινητήρα, που διαθέτει νέους υπερσυμπιεστές, κυλινδροκεφαλές, πολλαπλές εξαγωγής, στροφαλοφόρο άξονα, ελαφρύ μπιέλες και μια αντλία καυσίμου υψηλής ροής. Χάρη σε αυτές τις τροποποιήσεις, ο κινητήρας αποδίδει 675 ίππους και 700 Nm ροπής (25 ίππους και 22 Nm ροπής πάνω από την 650S Spider).

Ζυγίζει 1.270 κιλά, επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 2,9 δευτερόλεπτα, από τα 0-200 km/h σε 8,1 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 326 km/h.

Το αυτοκίνητο έχει εξοπλιστεί με ένα σπορ ρυθμισμένη ανάρτηση, που διαθέτει πιο σκληρά ελατήρια και ένα φαρδύτερο μετατρόχιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό