21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Masterchef: Το μήνυμα του Μποτρίνι για την πρώην συνεργάτιδά του, Μαργαρίτα μετά τη νίκη της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη έγραψε ιστορία ως η 1η Ελληνίδα MasterChef και νικήτρια του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef 5 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9/6 με την 27χρονη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, το χαμογελαστό κορίτσι, το απόλυτο φαβορί, από την αρχή του διαγωνισμού, στις καρδιές των συνυποψηφίων της αλλά και του τηλεοπτικού κοινού, να αναδεικνύεται νικήτρια, μετά από έναν συναρπαστικό μαγειρικό μαραθώνιο πέντε δοκιμασιών!

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου“, η Μαργαρίτα Νικολαϊδη αποκάλυψε ότι για τέσσερα χρόνια δούλευε στο πλευρό του Έκτορα Μποτρίνι.

Λίγες ώρες αργότερα, ο γνωστός σεφ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετικά με τη Μαργαρίτα Νικολαϊδη και τη νίκη της στο MasterChef!

“Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δούλεψε για 4 χρόνια μαζί μας. Και με συγκινεί να βλέπω παιδιά της μαγειρική μας ομάδας, ανθρώπους που πάντα θα νιώθω οικογένειά μου να πηγαίνουν μπροστά, να διακρίνονται, να χαράζουν δικό τους δρόμο, να προοδεύουν και να αριστεύουν.

Και πολύ περισσότερο χαίρομαι όταν μια γυναίκα καταφέρνει να βγει μπροστά και να υπενθυμίσει σε όλους μας το σπουδαίo ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες ως μεθοδικότερες και πιο αφοσιωμένες από τους άνδρες στην εξέλιξη της μαγειρικής. Μπράβο Μαργαρίτα, είσαι αστέρι! Από την πρώτη σου κιόλας εμφάνιση ξεχώρισες για το μαγειρικό σου ήθος! Τον αξίζεις τον τίτλο σου πέρα ως πέρα!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Έκτορας Μποτρίνι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό