23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

MasterChef: Οι καβγάδες, οι ίντριγκες και οι αποκαλύψεις του φετινού κύκλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι φυσιολογικό και επόμενο όταν πολλές προσωπικότητες, άγνωστες μεταξύ τους, αναγκάζονται όχι μόνο να διαγωνιστούν μαζί αλλά και να μείνουν στο ίδιο σπίτι, ζώντας μαζί 24 ώρες το 24ωρο, να υπάρχουν εντάσεις και να δημιουργούνται παράλληλα φιλίες, κλίκες και αντιπαραθέσεις.

Και τι δεν είδαμε στο MasterChef 7!

Ένας παίκτης περιγράφοντας την προσωπική του ιστορία είχε πει στις αρχές του ριάλιτι: «Γνώρισα τον πατέρα μου στα 18 και στα 19 “έφυγε” από τη ζωή. Σε μένα και στον αδερφό μου δε μας έλειψε τίποτα όσο μεγαλώναμε. Μεγάλωσα με αυτή την έλλειψη. Ο αδερφός μου είναι πάντα δίπλα μου».

«Συμπάσχω απόλυτα γιατί είμαι ακριβώς ίδια ιστορία. Σε αντιλαμβάνομαι πλήρως. Για αυτό είπα αν γίνομαι αδιάκριτος. Συμπάσχω, ταυτιζόμαστε απόλυτα», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκαλύπτοντας κάτι που πολλοί δεν γνώριζαν για εκείνον.

Η εξομολόγηση του Κοντιζά για τον Δημήτρη Λιέμ

Σε μια αποκάλυψη είχε προέβη κατά τη διάρκεια ενός MasterClass και ο Σωτήρης Κοντιζάς. Συγκεκριμένα είχε πει:

«Στο εστιατόριο που βούλιαζα τότε ήμασταν θρυλική ομάδα, εγώ ήμουν tempura section. Ήταν το πρώτο μεγάλο σε όγκο εστιατόριο που δούλευα. Στην αρχή είχα πάει εκεί και νόμιζα ότι θα ήμουν στο κομμάτι του F&B και με ρωτάει τότε ο σεφ μας: μαγειρεύεις; Του λέω: πάμε δυνατά. Και με πετάει στο tempura section… Κι εκεί έρχεται ο Δημήτρης, πήρα τα πάνω μου και με βοήθησε να επιβιώσω».

Η αποκάλυψη παίκτη για την σχέση του με την Αντελίνα Βαρθακούρη

Ο Νίκος Κόντος είχε αποκαλύψει ότι είναι και φωτογράφος και ότι είχε συνεργαστεί με την Αντελίνα Βαρθακούρη, με την οποία μέχρι και τώρα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, μιας και τον βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα του βήματα.

«Έχω συνεργαστεί με κάποια πρακτορεία εδώ στην Αθήνα και έχω συνεργαστεί και σε ένα άλλο κανάλι ως φωτογράφος. Υπάρχει μία συνεργασία για την οποία είμαι περήφανος που έχει γίνει, είναι με την κυρία Αντελίνα Βαρθακούρη… Η σχέση μου με την Αντελίνα Βαρθακούρη είναι πάρα πολύ καλή. Την αγαπώ πάρα πολύ, με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα στη φωτογραφία», είχε πει χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοντός στο MasterChef.

Οι κόντρες και οι ίντριγκες

Από την πρώτη κιόλας ομαδική δοκιμασία ξεκίνησαν οι πρώτες κόντρες καθώς ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης την είχε πει στον Γιώργο Πορφύρη.

«Γιώργο, θέλω να σε βάλω αρχηγό για να σε ευχαριστήσω. Από χθες που ήρθες έπεσαν οι μάσκες στο σπίτι. Μπήκες με πολύ αέρα μέσα και αυτό δε μου άρεσε», του είχε πει χαρακτηριστικά.

«Ο Αλέξανδρος με χαρακτήρισε ασεβή, υπερόπτη. Δε με χαρακτηρίζουν αυτά τα επίθετα. Προσωπικά αναπαρήγαγα τα λόγια των κριτών», είχε πει με τη σειρά του ο Γιώργος Πορφύρης.

Και η κόντρα καλά κρατούσε…

«Ο Κόκοτας με κοιτάει ενοχικά. Θέλω να πιστεύω ότι είναι καλό παιδί ο Κώστας. Θα με στεναχωρήσει άμα είναι σε αυτό. Παρ’ όλα αυτά θα τον δικαιολογήσω, αν όντως το έχει κάνει, γιατί είναι πιο μικρός και έχει να κάνει με έναν τύπο, ο οποίος είναι μεγάλη γλίτσα, μεγάλο τσόφλι. Ο τύπος είναι σίχαμα», ακούστηκε να λέει ο Αλέξανδρος για τον Γιώργο Πορφύρη σε άλλο επεισόδιο.

Γιώργος Πορφύρης VS Μότο Μότο

Και δεν είχε μόνο με τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη κόντρα ο Γιώργος Πορφύρης αλλά σε ένα επεισόδιο τον είδαμε να «σφάζεται» και με τον Μότο Μότο. Οι ατάκες που είχαν ακουστεί ήταν απίστευτες!

«Η πρώτη σάλτσα που έφτιαξε ο Μότο ήταν… δεν προσδιορίζεται και δεν καταλάβαινες τι έτρωγες! Ήταν κάτι άγευστο, χωρίς οξύτητες, χωρίς γεύση. Μετά από λίγο ξαναπάω εκεί και δεν είχε κάνει τίποτα.

Ήταν ακριβώς το ίδιο πράγμα που μου έδωσε και πριν να δοκιμάσω. Του είπα να μην ξαναβάλει Γιούζου γιατί είναι και ψευτράκος. Του είπα να βάλει ξύδι. Λέω, “άσε το Γιούζου και βάλε ξύδι”. Είναι ψεύτης παθολογικός, δεν βρίσκω κάτι άλλο σε αυτό. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει. Δεν μπορώ όμως να τον κατηγορήσω γιατί ο καθένας ζει με αυτό το οποίο κουβαλάει», είχε πει ο Πορφύρης.

Η Μαρία Μπέη που φέτος έχει φτάσει στον μεγάλο τελικό, μπορεί να μην μπήκε από την αρχή όμως από την είσοδό της κιόλας, φάνηκε πως ήρθε για να μείνει. Και τα κατάφερε. Όταν την είχαν δει οι παίκτες δεν είχαν ενθουσιαστεί και ιδιαίτερα.

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι που την αποκάλεσαν «Μαρία Μπέλλου» λόγω της σχέσης της με τον πρώην συμπαίκτη της, Δημήτρη Μπέλλο, τον οποίο επίσης είδαμε φέτος.

Η επίθεση και οι ειρωνίες στη Μαρία Μπέη

Η Μαρία Μπέη ήταν η τελευταία από τους παλιούς παίκτες που διεκδίκησε τη θέση της στον διαγωνισμό και τελικά τα κατάφερε να βρίσκεται ανάμεσα σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες, που από την αρχή είχαν προσπαθήσει για τη θέση τους στο MasterChef. Από την πρώτη κιόλας στιγμή είδαμε πως η συμπεριφορά και η υπεροψία της σχολιάστηκαν έντονα.

Σε ένα επεισόδιο όμως είδαμε την άμεση επίθεση της Πωλίνας προς την Μπέη, κατηγορώντας την ότι δεν έχει δικές της ίδεες και όλη την ώρα μιλά για τον Δημήτρη Μπέλλο, ενώ και ο Θοδωρής και Άγγελος, την είχαν βάλει στο στόχαστρο και δεν δίστασαν να την ειρωνευτούν.

Η είσοδος που άναψε φωτιές

Ο Στέφανος Χίλας επέστρεψε στον διαγωνισμό και μια παίκτρια δεν ήξερε κατά πού να κρυφτεί.

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι πριν από δύο σεζόν, έχοντας νικηθεί από τη Μαρία Λαζαρίδου, στην οποία είχε ιδιαίτερη συμπάθεια. Η Μαρία παρόλα αυτά δεν έδειξε να ενθουσιάζεται μόλις τον είδε μπροστά της και αντέδρασε αμήχανα.

Ένα beef όμως και με τον Νίκο Τράκα είχε η Μαρία Λαζαρίδου.

«Από την τελευταία φορά που έγινε η φάση με τη Μαρία Μπέη και τα πήρε και μαζί μου ο Νίκος χωρίς να καταλάβω γιατί, απομακρύνθηκα πολύ από κοντά του. Δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά του, πληγώθηκα γιατί νόμιζα ότι είχαμε δημιουργήσει μία σχέση μαζί και πληγώθηκα.

Ο ίδιος ξεκίνησε τις τελευταίες μέρες να με πλησιάζει, όμως εγώ δεν ανταποκρίνομαι. Του είπα ότι, αν θες να μιλήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε τι έχει συμβεί, μόνο τότε θα τα ξαναβρούμε. Δεν θα παίξω το παιχνίδι του, δεν το έχω ανάγκη. Νομίζει ότι υπερασπίστηκα τη Μπέη. Δε με ενδιαφέρει, πραγματικά. Λυπάμαι. Λυπάμαι που μπήκα στη διαδικασία να αισθανθώ έναν τέτοιο άνθρωπο ως φίλο μου», είχε δηλώσει η ίδια μιλώντας στην κάμερα.

Η παίκτρια είχε και μια κόντρα με τον Νίκο Τράκα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μάλιστα, μια φορά, δεν άντεξε και είχε ξεσπάσει on camera.

«Αυτές τις συμπεριφορές εγώ δεν τις μπορώ. Δεν τις μπορώ, φίλε! Είναι ένας διαγωνισμός μαγειρικής! Κατέβα κάτω, μαγείρεψε και αν κάνεις ένα καλό πιάτο μείνε, άμα δεν κάνεις φύγε. Τι σε πειράζει τι θα κάνει ο άλλος, ρε φίλε; Δηλαδή την θέση σου πήρα; Μου έσπασε τα νεύρα, ρε μαλ…! Που μου λέει ωραίο πιάτο, ρε φίλε, λες και όλοι κάνουν δικά τους. Γαμ… την τρέλα μου ρε μαλ…! Λες και όλοι τα βγάζουν από το κεφάλι τους», είχε πει χαρακτηριστικά η παίκτρια.

«Πω, πω copy paste! Βγάλε λίγο χαρακτήρα. Φτάσαμε στους τέσσερις, βγάλε λίγο τον μαγειρικό σου χαρακτήρα. Βγαλ’ τον τον ριμάδι! Δεν γίνεται να πηγαίνεις συνέχεια με copy paste! Δεν γίνεται να παίρνεις πιάτα άλλων ανθρώπων, που έχουν χαλάσει χρόνια και ώρες για να τα φτιάξουν και να τα τελειοποιήσουν, να τα κάνεις copy paste. Δεν γίνεται! Δεν είναι ηθικά σωστό! Παρ’ τα και τροποποίησε τα, πάρε μια κεντρική ιδέα», είχε απαντήσει ο Νίκος Τράκας με τη σειρά του.

Photo 1/8

Ο Νίκος Τράκας.

Photo 2/8

Ο Μότο Μότο.

Photo 3/8

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Photo 4/8

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης.

Photo 5/8

Η Μαρία Μπέη.

Photo 6/8

Ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Photo 7/8

Ο Νίκος Τράκας και η Μαρία Λαζαρίδου.

Photo 8/8

Ο Γιώργος Πορφύρης.

ΔΕΣ ΤΗ – 8 PHOTOS

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό