21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Manhart Range Rover Velar V8 με 600 ίππους

Ειδήσεις Ελλάδα

Εάν θέλετε ένα γρήγορο Range Rover, η καλύτερη επιλογή είναι το Velar, στην έκδοση SVAutobiography Dynamic Edition, το οποίο διαθέτει ένα V8 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, 5.0 λίτρων, απόδοσης 550 ίππων.

Ωστόσο, εάν θέλετε το κάτι παραπάνω, πάλι σε Range Rover, τότε το Manhart Velar SV 600, είναι το αυτοκίνητο που ψάχνετε. Το βελτιωμένο μοντέλο αποδίδει 600 ίππους και ροπή 750 Nm.

Η έξτρα δύναμη προέρχεται από την αναβαθμισμένη Manhart Performance ECU και το σπορ σύστημα εξάτμισης.

Η εταιρία τοποθέτησε επίσης νέους τροχούς Hawke, διαστάσεων 10,5 x 23 ίντσες, με ελαστικά 285/35 ZR23, σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα.

Το εσωτερικό, το πλαίσιο και τα φρένα παραμένουν τα εργοστασιακά, αλλά ο γερμανικός οίκος θα παρέχει εξατομικευμένες λύσεις εάν ο πελάτης απαιτεί κάτι πιο συγκεκριμένο σε οποιοδήποτε από τα τρία προαναφερθέντα τμήματα.

Μιλώντας για το εσωτερικό, το μοντέλο SVAutobiography Dynamic Edition είναι ήδη πλήρως φορτωμένο με δερμάτινα διάτρητα καθίσματα Windsor, ένα μοναδικό σπορ τιμόνι με αλουμινένια paddles, σπορ πεντάλ, και φωτιζόμενες μεταλλικές πλάκες.

Όσον αφορά την απόδοση, η Manhart δεν καθορίζει τους νέους αριθμούς επιτάχυνσης και τελικής ταχύτητας, το εργοστασιακό μοντέλο επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 4,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 274 km/h.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό