16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Live A Legacy για τη γυναικεία επαγγελματική ενδυνάμωση: Ζήσε τη Mastercard εμπειρία από κοντά

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι ομιλήτριες και ομιλητές προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους και από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο την ολιστική προσέγγιση και προσφορά της πολύτιμης εμπειρίας τους στο κοινό.

Με σταθερό στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών στο πλαίσιο της επαγγελματικής τους ζωής και της επιδίωξης της καριέρας των ονείρων τους, το Live A Legacy, η εκδήλωση-θεσμός από τη Mastercard και το Women On Top, επιστρέφει φέτος για 5η χρονιά.

Η επιτυχημένη πρωτοβουλία, για άλλη μια χρονιά, θα συγκεντρώσει ομιλήτριες και ομιλητές από διάφορους κλάδους, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για να δώσουν στις γυναίκες που θα συμμετάσχουν έμπνευση και πολύτιμες συμβουλές από την δική τους εμπειρία, προκειμένου να τις βοηθήσουν να κάνουν τα επαγγελματικά βήματα που ονειρεύονται και αξίζουν.

Είτε ετοιμάζεσαι να μπεις στην αγορά εργασίας για πρώτη φορά, είτε εργάζεσαι ήδη αλλά δεν κάνεις αυτό που ονειρεύεσαι, ακόμα κι αν βρίσκεσαι ακριβώς εκεί που επιθυμείς και απλώς θέλεις να πάρεις επιπλέον εφόδια και πολύτιμες συμβουλές για την εξέλιξή σου, το Live A Legacy είναι το απόλυτο place to be για εσένα!

Live a Legacy 2023

Σε ένα από τα πιο σημαντικά τοπόσημα της Αθήνας, στο Ωδείο Αθηνών, η Λυδία Παπαϊωάννου και ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζονται να σε υποδεχτούν στην κεντρική εκδήλωση Live A Legacy 2023, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις καταξιωμένους επαγγελματίες και να ακούσεις τις εμπειρίες τους και τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τυχόν εμπόδια που συνάντησαν κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας, αλλά και τις απόψεις τους για το πώς μπορούμε όλοι μαζί να εργαστούμε για ένα καλύτερο αύριο χωρίς έμφυλες ανισότητες.

Οι ομιλήτριες και ομιλητές προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους και από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο την ολιστική προσέγγιση και προσφορά της πολύτιμης εμπειρίας τους στο κοινό.

Η Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Έλλη Ανδριοπούλου θα μιλήσει για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε ηγετικές θέσεις, καθώς και στρατηγικές προώθησης ισότητας των φύλων. Ο Regional Talent & Development Manager της Bayer για την Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Μολδαβία και την Ουκρανία, Θέμης Χριστοφίδης, θα μας μιλήσει για την προώθηση της ισότητας των φύλων. Ενώ, η Ειδικός Τεχνητής Νοημοσύνης και Γλώσσας Γνωσιακή Νευροεπιστήμων, Δρ. Λίλιαν Μπαλατσού, θα μοιραστεί μαζί μας την πολύτιμη εμπειρία της ως μια γυναίκα επιστήμων, στο χώρο του AI. Επιπλέον, εάν σε ενδιαφέρει ο τομέας της γυναικείας επιχειρηματικότητας, μην χάσεις την ομιλία της Άννας Χλιούρα, Συν-ιδρύτρια της εταιρείας Elektronio, η οποία θα μιλήσει για καινοτομία και βιωσιμότητα στην ενότητα με τίτλο “Female Entrepreneurs as Leaders of Change”.

Στο πάνελ με τίτλο “Inclusion & Belonging – How to Build and Empower a Diverse Workforce”, η Παναγιώτα Πολυκάρπου, Social Entrepreneur & Gender Specialist, η Ανθή Αργυρίου, Δικηγόρος, και ο Βαγγέλης Κοσμάτος, Ψυχολόγος και Υπεύθυνος επιστημονικού έργου Συμμαχίας των Φύλων, θα συζητήσουν για την τοξική αρρενωπότητα, τις κοινές παρανοήσεις και τα στερεότυπα που έχουν συναντήσει και πώς μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε.

Παράλληλα, η ακαδημαϊκός και συγγραφέας, Katherine Reilly, θα μοιραστεί την εμπειρία της ως τρανς γυναίκα στην Ελλάδα και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας.

Οι παραπάνω και αρκετοί άλλοι ομιλήτριες και ομιλητές θα μεταδώσουν την εμπειρία τους και θα προσφέρουν insights που θα σε βοηθήσουν στη διαδρομή σου προς την επαγγελματική επιτυχία.

Γνώρισε την επιτυχημένη πρωτοβουλία Live A Legacy

Το Live A Legacy δημιουργήθηκε το 2018 με στόχο να αναδείξει την ισότητα των φύλων στο εργασιακό περιβάλλον και να δώσει τη δυνατότητα στις γυναίκες να πάρουν το επαγγελματικό τους μέλλον στα χέρια τους. Ξεκινώντας ως ένα ετήσιο μονοήμερο γεγονός που ενδυναμώνει και εμπνέει τις γυναίκες στον εργασιακό χώρο, το Live A Legacy εξελίσσεται κάθε χρόνο ώστε να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της εποχής με νέες στρατηγικές συνεργασίες και δράσεις.

Μετά από 5 χρόνια πορείας, το Live A Legacy έχει καθιερωθεί πλέον ως εκδήλωση-θεσμός στον τομέα της γυναικείας επαγγελματικής ενδυνάμωσης, συμβάλλοντας ενεργά και ουσιαστικά στην ολιστική ενδυνάμωση των γυναικών.

Πώς θα λάβεις μέρος στο Live A Legacy 2023

Μη χάσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις το φετινό Live A Legacy 2023 στις 17 Ιουνίου και να χτίσεις τις βάσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν, με την προϋπόθεση να έχεις δηλώσει συμμετοχή στην εκδήλωση με μια απλή εγγραφή στην πλατφόρμα.

Δήλωσε τη συμμετοχή σου τώρα στο Live A Legacy για να ζήσεις την εμπειρία που σου προσφέρει η Mastercard από κοντά!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό