19 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

land rover defender v8 | ΣΚΑΪ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η χώρα μας αποτελεί ιδανικό προορισμό για τις προπονήσεις αθλητών του kiteboarding. Ένα άθλημα στο οποίο ο κάθε αθλητής πρέπει να μεταφέρει μαζί του τον εξοπλισμό του. Πρόσφατα, ο Youri Zoon, παγκόσμιος πρωταθλητής του kiteboarding και professional kiteboarder καθώς και ο Louka Pitot δύο φορές Junior World Champion και Junior Champion από τον Μαυρίκιο , ο οποίος εντυπωσιάζει με την ενέργεια, τη δύναμη και την επιδεξιότητα του είναι από τους ξένους αθλητές που έχουν αγαπήσει την Ελλάδα και την επισκέπτονται συχνά.

Οι 2 αθλητές μετέφεραν τον εξοπλισμό τους με ασφάλεια και άνεση, χάρη στο νέο Land Rover Defender από την Spanos Luxury Cars.

Απολαύστε στα πιο κάτω s τους δυο kiteboarders εν δράσει.

 

O Youri Zoon με το νέο Defender

O Louka Pitot με το νέο Defender

 

Το νέο Defender V8 90 και 110, είναι ένας συνδυασμός δύναμης και αντοχής

Το Νέο Defender V8 είναι η επιτομή του πιο σκληροτράχηλου 4×4 της Land Rover και παραπέμπει στην πλούσια κληρονομιά των οκτακύλινδρων Land Rover που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1970.

Ο ισχυρός, νέος V8 υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας διατίθεται με τις εκδόσεις 90 και 110  και προσφέρει ανώτερες επιδόσεις και οδηγική απόλαυση, χωρίς να περιορίζει τις παντός εδάφους δυνατότητες του Defender.

Η ισχύς προέρχεται από τον υπετροφοδοτούμενο, V8 βενζινοκινητήρα 5.0L της Land Rover που αποδίδει 525PS, ροπή 625Nm και μεταφέρεται στους τροχούς μέσω ενός οκτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Το Defender V8 90 έχει επιτάχυνση 0-100km/h σε 5,2 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 240km/h και καταναλώνει μέχρι 14,5l/100km με εκπομπές CO2 από 327g/km.

Οι εξαιρετικές off-road ικανότητες είναι σήμα κατατεθέν όλων των Defender, ενώ ο V8 καθιστά ακόμα πιο απολαυστική την οδήγηση, ιδιαίτερα με την προσθήκη ενός νέου προγράμματος Dynamic στο σύστημα Terrain Response – διατίθεται αποκλειστικά για τις V8 εκδόσεις του Defender. 

Βρείτε το νέο Defender στην Spanos Luxury Cars

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό