15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κλειστή για 8 ώρες η Αττική Οδός

Ειδήσεις Ελλάδα

Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 25.04.2024 έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής, η είσοδος της Αττικής Οδού από την Κάντζα (Κόμβος 17), στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί από την Κάντζα με προορισμό το Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο, προκειμένου να μπουν στην Αττική Οδό, μπορούν να επιλέξουν είτε την είσοδο από Λ. Μαραθώνος (Kόμβος 15), είτε την είσοδο από τον Kόμβο Γλυκών Νερών (Kόμβος Υ6), είτε την είσοδο από τον Kόμβο Παιανίας (Kόμβος 18).

Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 25/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 26/04/2024, η έξοδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού προς τη Λ. Κατεχάκη (Κόμβος Υ1), στην κατεύθυνση προς Αθήνα – Κέντρο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς τη Λ. Αλίμου – Καρέα, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο προς Καισαριανή από όπου θα αναστρέψουν προκειμένου να κινηθούν μέσω της Λ. Αλίμου – Κατεχάκη προς Αθήνα – Κέντρο.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό