15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αναστασίου: «Τελείωσε αυτό το ματς και πλέον κοιτάμε το ματς κυπέλλου της Τετάρτης».

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε δηλώσεις προέβη ο τεχνικός της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Ανόρθωσης με 2-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

«Είχε ένα θέμα με τον αχίλλειο ο Μπέζους. Θα δούμε αύριο την κατάστασή του. Όσον αφορά το αγωνιστικό, φανήκαμε αρκετά νευρικοί το πρώτο 15λεπτο. Κάναμε πολλά λάθη και δεν πιέζαμε τους εαυτούς μας για κάτι καλύτερο. Όσο πέρναγε η ώρα βρίσκαμε τα πατήματά μας. Όσο είχαμε υπομονή και παίζαμε από τα άκρα που ήταν το πλάνο μας, δημιουργήσαμε τρεις-τέσσερεις καλές ευκαιρίες να προηγηθούμε. Ίσως μας αποδιοργάνωσε λίγο η απώλεια του Μπέζους. Αυτό που είπα στα παιδιά στο ημίχρονο είναι να γίνουμε πιο πιεστικοί και να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο γιατί θα ερχόταν το γκολ. Στην επανάληψη, σκοράραμε δύο φορές και δεν θυμάμαι την Ανόρθωση να είναι απειλητική. Τελείωσε αυτό το ματς και πλέον κοιτάμε το ματς κυπέλλου της Τετάρτης. Θα δούμε και τους τραυματίες, το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Κούσουλος».

Στην πιθανότητα πραγματοποίησης ντάμπλ από την ομάδα του:

Θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Το σημαντικό τώρα για εμάς είναι το ματς της Τετάρτης. Έχουμε το σκορ υπέρ μας αλλά έχουμε δει πολλά στο ποδόσφαιρο».

Για την έως τώρα πορεία του στον πάγκο της ομάδας:

«Ήταν δύσκολα τα πράγματα όταν ήρθα αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά πιστέψανε. Είπαμε ότι πιο σημαντικούς απ’ όλους είναι η ομάδα και τα παιδιά το απολαμβάνουν. Είναι όλοι χαρούμενοι αλλά έχουμε παιχνίδια μπροστά μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό