15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα άνοιξε τις πύλες του την Πέμπτη 18 Απριλίου και την Παρασκευή 19 Απριλίου και υποδέχτηκε τους λάτρεις του Range Rover.

Αυθεντική modern luxury εμπειρία του βρετανικού brand

Εκλεκτοί καλεσμένοι και σημαντικοί εκπρόσωποι των μεγαλύτερων media ομίλων της χώρας, ύστερα από πρόσκληση του Ομίλου Πέτρος Πετρόπουλος, επίσημου εισαγωγέα της Range Rover στην Ελλάδα, βίωσαν την αυθεντική modern luxury εμπειρία του βρετανικού brand.

Σε μια όαση χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα, στο ξενοδοχείο One&Only Aesthesis, οι εκλεκτοί καλεσμένοι γεύτηκαν την πολυτέλεια στον ύψιστο βαθμό. Τρία διαφορετικά masterclass-FineWatches, Fine Jewelry και Champagne,σχεδιασμένoτο καθένα αποκλειστικά για να μυήσει το κοινό σε μυστικά ανώτερων και αποκλειστικών εμπειριών.

Fine Watches Masterclass

Το Fine Watches Masterclass ξεδίπλωσε τα μυστικά της υψηλής ωρολογοποιίας Vacheron Constantinκαι IWC, δύο εμβληματικών brands, τα οποία στην Ελλάδα εκπροσωπούνται από τον οίκο Imanoglou.

Champagne Masterclass

Το Champagne Masterclass ανέδειξε μοναδικούς συνδυασμούς γευσιγνωσίας, αποκαλύπτοντας τις διαφορετικές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει η σαμπάνια Dom Perignon, ανάλογα με το έδεσμα που τη συνοδεύει, δημιουργώντας μια ολόκληρη μυσταγωγία απόλαυσης.

Fine Jewelry Masterclass

Το Fine Jewelry Masterclass ταξίδεψε τους προσκεκλημένους στον λαμπερό κόσμο των υψηλής αισθητικής κοσμημάτων και πολύτιμων λίθων των οίκων Crivelli και Pomellato, αποκαλύπτοντας μυστικά για τις τεχνικές επιλογής και κοπής, καθώς και τον τρόπο κατασκευής των περίτεχνων χειροποίητων κομψοτεχνημάτων.

Η ιεροτελεστία ολοκληρώθηκε το ηλιοβασίλεμα με μια αποκλειστική εμπειρία γευσιγνωσίας στο signature ELBAR,με four course dinner menu ειδικά διαμορφωμένο για το Range Rover House και υπογεγραμμένο από τον βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin chef Paco Morales.

Η βραδιά επισφραγίστηκε με μια απολαυστική περιήγηση στα τελευταία μοντέλα του brand, που ήταν τοποθετημένα στο χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια.

Τα τρία μοντέλα

Πιο επιθυμητό από ποτέ το Range Rover SV, η κορωνίδα της μάρκας, με κορυφαίο εξοπλισμό και τεχνολογία αιχμής μαζί με την ενσάρκωση της sport πολυτέλειας και τις απαράμιλλες επιδόσεις του Range Rover Sport και το πιο εκλεπτυσμένο και σαγηνευτικό Range Rover Velar.

Τα τρία μοντέλα ανέδειξαν για ακόμα μία φορά την υπεροχή του Range Rover brand,όχι μόνο από πλευράς ποιότητας κατασκευής και σχεδίασης, αλλά και στην ικανότητα του να δημιουργεί έναν κόσμο πολυτέλειας και καινοτομίας, μετουσιώνοντας τις αξίες του.

Σχετικά με την Range Rover

Κάθε μοντέλο Range Rover αποτελεί πρότυπο με τη μοντέρνα αισθητική, το συνδεδεμένο, εκλεπτυσμένο εσωτερικό και τις ‘εξηλεκτρισμένες’ επιδόσεις που συνεισφέρουν στην απαράμιλλη πολυτέλεια. έμπνευσης παραμένει ο υποδειγματικός σχεδιασμός από το 1970.

Η μάρκα περιλαμβάνει τα Range Rover,Range Rover Sport, Range Rover Velar και Range Rover Evoque και υποστηρίζεται από τη Land Rover- ένα σήμα εμπιστοσύνης που βασίζεται σε 75 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στους τομείς της τεχνολογίας, της αρχιτεκτονικής οχημάτων και των κορυφαίων εκτός δρόμου ικανοτήτων παγκοσμίως. Στο πλαίσιο ενός οράματος σύγχρονης πολυτέλειας ήδη από τον σχεδιασμό, κάθε Range Rover διατίθεται ως ηλεκτρικό υβριδικό.

Ένα αμιγώς ηλεκτρικό Range Rover και Range Rover Sport αναμένεται έως τα μέσα της δεκαετίας.

Η Range Rover είναι μία από τις κορυφαίες βρετανικές μάρκες πολυτελείας στον κόσμο, με εμπορική δραστηριότητα σε 121 χώρες. Ανήκει στοHouse of Brands της JLR μαζί με τις μάρκες Defender, Discovery και Jaguar.

Σχετικά με τον Όμιλο Πέτρος Πετρόπουλος

Ο Όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος ιδρύθηκε το 1922 στη Θεσσαλονίκη.

Κατασκευάζει, διανέμει και υποστηρίζει μεγάλο εύρος προϊόντων αυτοκινητοβιομηχανίας όπως αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, γεννήτριες, κινητήρες diesel, σκάφη, εξωλέμβιες μηχανές, αγροτικά, χωματουργικά και βιομηχανικά μηχανήματα, μπαταρίες, λιπαντικά και ελαστικά. Σχεδιάζοντας τις επόμενες κινήσεις της, η εταιρεία έχει στρατηγικά ξεκινήσει συνεργασίες με δύο από τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων, την BYD και την Maxus, και παράλληλα, ανταποκρίνεται δυναμικά στην σταδιακή επέκταση του portfolio ηλεκτρικών οχημάτωνJaguar, Range Rover, Defender και Discovery.

Εντός του 2022 ξεκίνησε τη λειτουργία του το “Innovation Business Unit”, μια καινούρια

Επιχειρηματική Μονάδα που εστιάζει σε νέες τεχνολογίες, υλοποιώντας μια πράσινη επένδυση με το όνομα “EcoShift”, που εστιάζει στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και της αποθήκευσης ενέργειας.

Η επένδυση αυτή αφορά στην κατασκευή γραμμής παραγωγής και συναρμολόγησης ηλεκτρικών οχημάτων πόλης, για επιχειρήσεις αλλά και μεμονωμένα άτομα, επιτυγχάνοντας εξυπνότερες, πιο πράσινες, ευέλικτες και οικονομικές αστικές μετακινήσεις.

Περιλαμβάνει, επίσης, τη δημιουργία μονάδων μπαταριών αποθήκευσης ενέργειας, φορητών για ηλεκτρικά οχήματα ή οικιακή χρήση, αλλά και μεγάλων συσσωρευτών για αποθήκευση ενέργειας σε βιομηχανίες και μεγάλες εγκαταστάσεις, μέσω χρήσης επαναχρησιμοποιημένων συσσωρευτών οχημάτων. Ο Όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος εισήχθη το Νοέμβριο ‘22 στον δείκτη περιβάλλοντος, κοινωνίας και εταιρικής διακυβέρνησης ESG «ATHEX ESG»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό