14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμών μέσω PayPal

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ELPEDISON διευρύνει τις διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής, ανακοινώνοντας με μεγάλο ενθουσιασμό ότι παρέχει πλέον στους πελάτες της τη δυνατότητα να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους μέσω PayPal.

Η ELPEDISON, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, καινοτομεί προσφέροντας έναν επιπλέον τρόπο πληρωμής μέσω της συνεργασίας της με την PayPal. Αποτελεί την πρώτη εταιρεία στον κλάδο της ενέργειας στην Ελλάδα, που προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω PayPal. Οι πελάτες της ELPEDISON μπορούν να πληρώνουν με PayPal τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου μέσω της ιστοσελίδας www.elpedison.gr και της εφαρμογής myelpedison.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που, εκτός από κορυφαίος εναλλακτικός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας, είμαστε επίσης ο πρώτος και μοναδικός πάροχος στην Ελλάδα, που προσφέρει στους πελάτες του τη δυνατότητα να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους εύκολα και γρήγορα, μέσω PayPal. Συνεχίζουμε να αναζητούμε τρόπους για να διευκολύνουμε τους πελάτες μας και να προσφέρουμε κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης.», δήλωσε η Μέλανη Αβραάμ, Head of Customer Operations της ELPEDISON.

«Τα τελευταία δύο χρόνια, οι καταναλωτές έχουν μαζικά υιοθετήσει ψηφιακά εργαλεία, τα οποία χρησιμοποιούν για να εξοφλούν τις ηλεκτρονικές αγορές τους, καθώς και ποικίλες άλλες ανάγκες, μεταξύ των οποίων και οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Χάρη στη συνεργασία μας με την ELPEDISON, οι καταναλωτές στην Ελλάδα μπορούν πλέον να πληρώνουν τους λογαριασμούς ενέργειας απευθείας από τον λογαριασμό PayPal, χρησιμοποιώντας PayPal balance ή άλλη πηγή κεφαλαίου. Με αυτή τη συνεργασία εισερχόμαστε στον τομέα των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και έτσι συμβάλλουμε στην επιτάχυνση της περαιτέρω ψηφιοποίησης, καθιστώντας παράλληλα τις πιο κοινές πληρωμές απλές, γρήγορες και ασφαλείς.», δήλωσε η Efi Dahan, Αντιπρόεδρος, Γενική Διευθύντρια Ισραήλ και Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της PayPal.

Η PayPal έχει φέρει επανάσταση στο εμπόριο παγκοσμίως για περισσότερα από 25 χρόνια. Δημιουργώντας καινοτόμες εμπειρίες, που κάνουν τη μεταφορά χρημάτων, τις πωλήσεις και τις αγορές απλές, εξατομικευμένες και ασφαλείς, η PayPal δίνει τη δυνατότητα σε καταναλωτές και επιχειρήσεις, σε περίπου 200 αγορές, να ενταχθούν και να αναπτυχθούν στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό