16.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νίκη των Νέων στο Ρέντη πριν από το ιστορικό Final Four – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο εντός έδρας για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ19 και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας για την Κ19 πριν το Final Four του UEFA Youth League και τον παρακολούθησαν από κοντά δεκάδες παιδιά από το δίκτυο σχολών του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν μόλις στο 7ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Κουτσογούλα, ο Χαραλαμπόγλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Τρία λεπτά μετά ο Αλαφάκης έκανε γύρισμα από αριστερά, ο Παπακανέλλος έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Ολυμπιακός είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με σημαντικότερη εκείνη του Παπακανέλλου στο 34′ την οποία μπλόκαρε ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Λιατσικούρας έκανε σπουδαία ατομική κίνηση από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0 του Ολυμπιακού.

Στο δεύτερο μέρος οι Πειραιώτες ήταν και πάλι καλύτεροι και είχαν και πάλι καλές ευκαιρίες κυρίως με τον Χαραλαμπόγλου, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα.

Η καλύτερη στιγμή για τον Ατρόμητο ήταν στο 66′ όταν ο Μπέκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Σίνα και στην επαναφορά ο Χότσα αστόχησε.

Το μυαλό των Νέων πλέον είναι στο Final Four του UEFA Youth League και στον πολύ σημαντικό αγώνα με τη Ναντ για την ημιτελική φάση.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Παρασκευή (19/04, 15:00) και θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Σίνα, Τανούλης, Κουτσογούλας (71′ Αρσενίδης), Πρεκατές, Κ. Κωστούλας, Λιατσικούρας, Πνευμονίδης (82′ Τουφάκης), Λώλης (66′ Παναγάκος), Χαραλαμπόγλου, Παπακανέλλος (71′ Καρανάτσιος), Αλαφάκης.

Ατρόμητος (Π. Κοντοβράκης): Σαρακινλής, Γκόλφης, Σαρηγιάννης, Κορομηλάς, Μπέης, Βαμβακούσης, Μπέκος, Μπάτος (80′ Λοϊζίδης), Τσαγγάρης (71′ Κοπανίδης), Χότσα, Πιζανιάς (58′ Γκέζος)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό