21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κειτ Μίντλετον: Κοσμοσυρροή έξω από το Ουίνδσορ-Tα λουλούδια, τα γράμματα & η προληπτική θεραπεία

Ειδήσεις Ελλάδα

Κειτ Μίντλετον – Πλήθος κόσμους φτάνει έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ με σκοπό να αφήσει μερικά λουλούδια αλλά και γράμματα για τη μέλλουσα βασίλισσα της χώρας τους.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Κέιτ Μίντλετον για τη μάχη της με τον καρκίνο δημιούργησε ένα κύμα αγάπης και αγωνίας τόσο για την ίδια όσο και για ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, μετά το μήνυμά της με το οποίο γνωστοποίησε την περιπέτεια της υγείας της με τον καρκίνο, έκανε τον κόσμο να συγκεντρωθεί έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ, αφήνοντας λουλούδια και γράμματα για τη μέλλουσα βασίλισσα της χώρας τους.

Συγκλονίζει ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον: «Μαζί θα ανέβουμε και αυτό το βουνό»

Στα κοινωνικά δίκτυα οι αναρτήσεις είναι χιλιάδες για την Κέιτ ενώ συνεχώς μεταδίδουν οι δημοσιογράφοι έξω από τη βασιλική κατοικία της τις τελευταίες εξελίξεις.

Χαρακτηριστικό είναι πως τα τοπικά καταστήματα θέλησαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους και κρέμασαν τη βρετανική σημαία στους δρόμους.

Κειτ Μίντλετον – Η προληπτική χημειοθεραπεία – Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες

Η 42χρονη πριγκίπισσα στο μήνυμά της ανακοίνωσε ότι υποβάλλεται σε «προληπτική χημειοθεραπεία», με την ασθένειά της να εντοπίζεται μετά από μεγάλη εγχείρηση που υποβλήθηκε στην κοιλιά τον Ιανουάριο. Τι είναι όμως η προληπτική χημειοθεραπεία; Πότε χρησιμοποιείται; Είναι το ίδιο με την παραδοσιακή χημειοθεραπεία; Και ποιες είναι οι παρενέργειες; Η ανακάλυψη καρκίνου μετά από μια εγχείρηση δεν είναι «ασυνήθιστη», λέει κορυφαίος γιατρός.

Ο Δρ. Mangesh Thorat, αναπληρωτής διευθυντής της μονάδας κλινικών δοκιμών Barts στο κέντρο πρόληψης του καρκίνου στο πανεπιστήμιο Queen Mary, δήλωσε στο Sky News: «Δεν είναι πολύ συνηθισμένο, αλλά δεν είναι και ασυνήθιστο. Συχνά το διαπιστώνουμε επειδή οι σαρώσεις που κάνουμε προεγχειρητικά έχουν συχνά τους περιορισμούς τους. Όταν τα πράγματα εξετάζονται στο μικροσκόπιο, αφού αφαιρεθεί ένα όργανο, γίνεται πολύ καλύτερη ανάλυση και τότε εντοπίζεται ο καρκίνος. Οπότε, δεν είναι ασυνήθιστο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό