15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

‘Στην ΑΕΚ πέρασα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου’

Ειδήσεις Ελλάδα

Για τα αγαπημένα του χρόνια που πέρασε με τη φανέλα της ΑΕΚ μίλησε ο Ντανιέλ Μπατίστα στην ειδική εκπομπή του SPORT24 κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τα γενέθλια της “Ένωσης”.

Ο Ντανιέλ Μπατίστα ήταν ένας εκ των εμβληματικών παικτών της ΑΕΚ στη δεκαετία του ’90, με 7 χρόνια παρουσίας με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Κατά τη διάρκεια των εορτασμών της “Ένωσης” για την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση της, μίλησε στην ειδική εκπομπή του SPORT24 και στη Μαρία Κουβέλη για την παρουσία του στον “Δικέφαλο”, τους τίτλους που κατέκτησε και την επιθυμία του να αγωνιστεί στην OPAP Arena.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ντανιέλ Μπατίστα στο SPORT24:

Για το αν τα χρόνια του στην ΑΕΚ ήταν τα καλύτερα της καριέρας του: “Με βάση τις ομάδες από τις οποίες έχω περάσει, στην εδώ παρέμεινα τα περισσότερα χρόνια. Στην ΑΕΚ ήταν σαφώς τα καλύτερα μου χρόνια. Ειδικά όταν επέστρεψα από τον Ολυμπιακό, βρήκα το κλίμα που ήξερα. Πέρασα καταπληκτικά χρόνια”.

Για τον πιο ξεχωριστό τίτλο που κατέκτησε: “Θα μπορούσα να είχα πάρει πολλούς περισσότερους τίτλους, αλλά λόγω κάποιων συγκυριών ή όπως λέω, λόγω του συστήματος, πήρα λιγότερους τίτλους από όσους θα μπορούσα να πάρω. Καλύτερος τίτλος από όλους δεν υπάρχει, όλες οι διακρίσεις ήταν σημαντικές. Είχαμε βέβαια και πολλές πίκρες τη χρονιά 1995/96 που μπορούσαμε να πάρουμε το double και πήραμε μόνο το Κύπελλο”.

Για το αν θα ήθελε να παίξει στην OPAP Arena: “Είναι αλήθεια ότι ζήλευα που δεν έπαιξα στην OPAP Arena. Είναι ένα σύγχρονο γήπεδο. Οι εποχές αλλάζουν και όλοι εμείς που παίξαμε στο παλιά Νέα Φιλαδέλφεια, στο “Νίκος Γκούμας”, θα θέλαμε να παίξουμε σε ένα γήπεδο όπως αυτό, που είναι τόσο όμορφο. Είναι τεράστιο για την ΑΕΚ”.

Για τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ: “Με τον Ντέμη κάναμε ένα φοβερό δίδυμο γιατί είχαμε διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Ο Ντέμης ήταν πιο πολύ παίκτης περιοχής και σκόραρε περισσότερο από εμένα. Μου άρεσε να βγαίνω έξω από την περιοχή για να παίρνω τη μπάλα και να κάνω παιχνίδι από πίσω. Κάθε παίκτης έχει ένα διαφορετικό στιλ. Δεν μπορείς να πεις ότι ο ένας ήταν καλύτερος από τον άλλο γιατί όλοι ήταν καταπληκτικοί παίκτες. Ο Αλεξανδρής ήταν πολύ καλός, ο Κωστής ήταν πολύ καλός σκόρερ και γενικότερα ένας από τους καλύτερους. Όπως και ο Τσιάρτας, όπως και ο Τιμούρ (σ.σ. Κετσπάγια). Όλοι προσφέραμε θέαμα στους φιλάθλους, περάσαμε καλά και όλοι έχουμε θέση στην ιστορία της ΑΕΚ”.

Για το αν βλέπει κοινά στοιχεία μεταξύ εκείνου και του Λιβάι Γκαρσία: “Είναι τρομερός παίκτης, έχει τεχνική και είναι πιο εκρηκτικός από έμενα όταν έπαιζα. Αλλά δεν θέλω να συγκρίνω γιατί δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε παίκτες από άλλες εποχές. Είναι πάρα πολύ καλός και είναι τυχερή η ΑΕΚ που έχει τέτοιους παίκτες”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό