21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ιαπωνία – Sugar Baby Riri: Η δακρύβρεχτη ιστορία που «πούλαγε» η 25χρονη στα ηλικιωμένα θύματά της

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην καταδικαστική απόφαση γίνεται λόγο για πολύ σοβαρές συνέπειες, επειδή ορισμένα από τα θύματα έχασαν σχεδόν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία

14
SHARES

Η 25χρονη Mai Watanabe, που πρόσφατα καταδικάστηκε για ερωτικές απάτες σε βάρος τριών 50χρονων ανδρών, στην Ιαπωνία, παρουσίαζε στα υποψήφια θύματά της μια δακρύβρεχτη ιστορία της ζωής της προκειμένου να τα συγκινήσει ώστε να τους αποσπάσει χρήματα, όπως: «Χρειάζομαι χρήματα για να κόψω τους δεσμούς με τους γονείς μου.”

Παράλληλα, χρησιμοποιώντας το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Sugar Baby Riri, προωθούσε μέσω του διαδικτύου εγχειρίδια για το πώς να εξαπατήσουν ηλικιωμένους άνδρες.

Το δικαστήριο έκρινε ότι η μέθοδος της 25χρονης να εξαπατά τα θύματα, κάνοντάς τα να την ερωτευτούν ήταν «ένα πονηρό έγκλημα που εκμεταλλεύτηκε την καλή τους θέληση».

Η απόφαση ανέφερε ότι οι συνέπειες ήταν σοβαρές επειδή ορισμένα από τα θύματα έχασαν σχεδόν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία.

«Γίνε ο άσος μου»

Η Sugar Baby Riri, έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις τους τελευταίους μήνες για το πώς κατέληξε κρατούμενη, περιγράφοντας με μελοδραματικούς τόνους τη ζωή της. Είπε ότι μεγάλωσε σε ένα βίαιο σπίτι και ότι την υποτιμούσαν στο δημοτικό και στο γυμνάσιο λόγω της ατοπικής δερματίτιδας της.

Είπε ότι ήταν 20 ετών όταν ένας μεγαλύτερος συνάδελφος σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας όπου εργαζόταν την πήγε σε ένα κλαμπ γνωστά ως «host» στο Τόκιο, όπου εκεί «host» της ζήτησε «να γίνεις ο άσος μου», δηλαδή κορυφαίος σε πωλήσεις, κάτι που όπως ισχυρίστηκε της έδωσε σκοπό στη ζωή της.

«Ο στόχος του «host» μου έγινε σκοπός μου», είπε. «Ήθελα να είμαι το άτομο που θα μπορούσε να είναι το πιο χρήσιμο σε κάποιον».

Η Watanabe παράτησε τη δουλειά της και άρχισε να εργάζεται σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με το σεξ για να κερδίσει χρήματα για τον «host». Είπε ότι έλαβε επιπλέον μετρητά από τους πελάτες της δίνοντάς τους ψεύτικες ιστορίες με λυγμούς, όπως «χρειάζομαι χρήματα για να ξεπληρώσω τα χρέη μου».

Γύρω στον Μάρτιο του 2021, όταν ήταν 22 ετών, γνώρισε τον 26χρονο Hiroshi Tanaka, που εργαζόταν σε κλαμπ ως «host» κι έπεσε στα δίχτυα του πιστεύοντας πως θα γνωρίσει έναν διαφορετικό κόσμο.

Η Watanabe είπε ότι κλιμάκωσε τις απάτες της για να βγάζει χρήματα για να ωθήσει τον Tanaka στην κορυφή του κλαμπ. Είπε ότι μετακόμισε σε άλλη εγχείρηση που σχετίζεται με το σεξ και μέσα από ένα μόνο ψέμα κέρδισε δεκάδες εκατομμύρια γιεν.

Αλλά είπε ότι ένιωθε ότι διέπραττε απάτη και κατέστρεφε τις ζωές των θυμάτων της. Για να ξεφύγει από αυτήν την πραγματικότητα, είπε ότι έκανε υπερβολική δόση με συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Προσπάθησε επίσης να πείσει τον εαυτό της ότι κάλυπτε ένα κενό στη ζωή των θυμάτων με αντάλλαγμα χρήματα.

Η Watanabe είπε ότι μερικές φορές πλήρωνε έως και 27 εκατομμύρια γιεν στον Tanaka για μία επίσκεψη.

Η 25χρονη και ο 26χρονος συνελήφθησαν το περασμένο καλοκαίρι για απάτες, αλλά και για «μαύρο» χρήμα.

Τι είναι οι «host»

Πρόκειται για κλαμπ στην Ιαπωνία, όπου άντρες «host» μιλάνε και πίνουν με γυναίκες πελάτες. Οι θαμώνες πληρώνουν ωριαία αμοιβή και κερνούν τα ποτά.

Μερικές γυναίκες παγιδεύονται τόσο πολύ στη ζωή του «host» που ξοδεύουν υπερβολικά χρηματικά ποσά για να γίνουν ο κορυφαίος πελάτης ενός συγκεκριμένου «host». Σε ακραίες περιπτώσεις, οι γυναίκες καταφεύγουν ακόμα και στην πορνεία για να συντηρούν τους «host».

Οι λέσχες «host» είναι μια ακμάζουσα επιχείρηση, με ορισμένα καταστήματα να αποφέρουν περισσότερες από 600.000 ευρώ σε έναν μόνο μήνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό