16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στο σφυρί το έγγραφο – «απάτη» της πριγκίπισσας Νταϊάνα -Τετραψήφιο το ποσό!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε δημοπρασία βγαίνει, το «πρώτο» συμβόλαιο εργασίας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Νταϊάνα, ως νταντά σε οικογένειες πλουσίων, στο οποίο «εσκεμμένα» έγραψε λάθος το έτος γέννησης της.

Το συμβόλαιο από την Solve Your Problem Ltd, μια εταιρεία φροντίδας παιδιών για την ελίτ, κατατέθηκε από την πρώην πριγκίπισσα της Ουαλίας τον Μάιο του 1979, λίγες εβδομάδες αφότου μετακόμισε για πρώτη φορά στο Λονδίνο.

Η διεύθυνσή της σημειώθηκε ως Cadogan Place SW1, όπου έζησε προσωρινά πριν μετακομίσει στο δικό της διαμέρισμα στο Colherne Court στο Kensington λίγους μήνες αργότερα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η αίτηση αυτή είχε υπογραφεί και συμπληρωθεί χειρόγραφα από την «σκανδαλιάρα» Πριγκίπισσα Νταιάνα. 

Το έτος γέννησής της ήταν λανθασμένο, ως το 1960 αντί για το 1961.Θα ήταν μόλις 17 ετών τον Μάιο του 1979, αλλά «λέγοντας ψέματα για την ηλικία της για να βρει τη δουλειά» οι νέοι εργοδότες της νόμιζαν ότι ήταν ήδη 18 ετών.

Μάλιστα αυτό το κομμάτι χαρτί αναμένεται να πουληθεί για πάνω από 8.000 λίρες όταν βγει στο σφυρί στην Auctioneum Ltd στο Μπρίστολ στις 30 Απριλίου.

Ο δημοπράτης Andrew Stowe ήταν αυτός που επιβεβαίωσε πως το λάθος στην ημερομηνία γέννησης έγινε επίτηδες λέγοντας χαρακτηριστικά «Είπαν στον πελάτη μας ότι αυτό γινόταν σκόπιμα, προκειμένου η Νταϊάνα να φαίνεται μεγαλύτερη και επομένως πιο πιθανό να βρει μια δουλειά στο πρακτορείο, ή τουλάχιστον ένα υψηλότερο ποσοστό αμοιβής».

Πριν από αυτό, το 1978, η Νταϊάνα είχε εργαστεί για φίλους και συγγενείς, χωρίς κάποια επίσημη ιδιότητα.

«Το να βρεις την πρώτη σου δουλειά είναι μια σημαντική στιγμή στη ζωή κάποιου, πόσο μάλλον όταν αυτό το άτομο γίνεται μια από τις πιο διάσημες προσωπικότητες του 20ου αιώνα. Εδώ έχουμε μια έφηβη Νταϊάνα Σπένσερ, που μετακόμισε πρόσφατα στο Λονδίνο, που προσπαθεί να βρει τον δρόμο της ζωής της και κάνει αίτηση για την πρώτη της δουλειά. Είναι τόσο ανθρώπινο, τόσο αληθινό, τόσο φυσιολογικό» εξήγησε.

Ωστόσο, μόλις δύο χρόνια αργότερα, η Νταϊάνα Σπένσερ θα γινόταν πριγκίπισσα της Ουαλίας και η ζωή της δεν θα ήταν ποτέ η ίδια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό