21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

MG – Έκανε πολύ δυνατή εκκίνηση στην Ελληνική αγορά

Ειδήσεις Ελλάδα

Το 2023 ήταν μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά, καθώς περιελάβανε στα μέσα του Σεπτεμβρίου, την επανεμφάνιση της θρυλικής MG στην Ελληνική αγορά.  Η εταιρεία που έχει γράψει τη δική της “χρυσή” ιστορία στα 100 χρόνια της ύπαρξής της, επαναλανσαρίστηκε μόλις 3,5 μήνες πριν το τέλος του έτους, αλλά πρόλαβε και έδειξε την απίστευτη δυναμική της, σημειώνοντας μερικά πολύ δυνατά και αξιοσημείωτα επιτεύγματα. Με συνολικές ταξινομήσεις 636 αυτοκινήτων στο διάστημα από το Σεπτέμβριο του 2023, έως και το Δεκέμβριο, η MG Motor του Ομίλου Συγγελίδη, έφτασε να έχει μερίδιο 1,8% στην αγορά. Από εκεί και πέρα, στα επιμέρους, το ιδιαίτερα ταιριαστό στις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών MG ZS, είχε τη μερίδα του λέοντος στις ταξινομήσεις, όπως και αναμενόταν, καθώς είναι μια πρόταση που επαναπροσδιορίζει τον όρο Value For Money (VFM) για τα δεδομένα της Ελληνικής αγοράς.

Το MG ZS έφτασε σε μερίδιο το 3,7%, σημειώνοντας 491 ταξινομήσεις μέσα στο χρονικό διάστημα των 3,5 μηνών της παρουσίας της μάρκας στη χώρα μας. Με την επίδοση αυτή, το MG ZS πλασαρίστηκε στην 4η θέση μεταξύ των βενζινοκίνητων μοντέλων της κατηγορίας του, αλλά και την 4η στα αμιγώς ηλεκτρικά, με μερίδιο 8,4% και 8,0% αντίστοιχα! Τέλος, το πραγματικά ξεχωριστό αμιγώς ηλεκτρικό MG4, έτυχε πραγματικά ιδιαιτέρως θερμής υποδοχής από την αγορά, σημειώνοντας εκπληκτικό ποσοστό στην κατηγορία του και κατακτώντας φυσικά την πρώτη θέση στα BEV (αμιγώς ηλεκτρικά), με μερίδιο 30,9%!

Σημαντικό ρόλο στη συνολική επιτυχία της μάρκας που επαναλανσαρίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχει παίξει τόσο η εξαιρετική γκάμα μοντέλων που είναι πολύ σωστά τοποθετημένη για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, όσο και το πανελλαδικό δίκτυο των συνεργατών του Ομίλου Συγγελίδη, που από την πρώτη στιγμή παρείχε όλα όσα χρειάζεται μια μάρκα για να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού. Η συνέπεια του ονόματος του Ομίλου Συγγελίδη κάτω από την “ομπρέλα” του οποίου η MG Motor δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά, είναι μια ακόμα εγγύηση για όλους όσοι αναζητούν την πλέον έξυπνη αγορά καινούργιου αυτοκινήτου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό