18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

iPhone 16 Pro: Αναμένεται να έχει γυαλιστερό πλαίσιο από τιτάνιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέα φήμη θέλει το iPhone 16 Pro duo να διατηρεί το πλαίσιο από τιτάνιο που είδαμε στο iPhone 15 Pro και στο iPhone 15 Pro Max, αλλά με ένα twist. Θα είναι πιο γυαλιστερό και όχι ματ.

Αυτό θα επιτευχθεί μέσω βελτιωμένης επεξεργασίας υλικού και επεξεργασίας χρωμάτων, σύμφωνα με τα όσα είπε ο tipster yeux1122 στην κορεατική πλατφόρμα Naver.

Ο tipster είπε ότι το πλαίσιο δεν θα προέρχεται από ένα εντελώς ανθεκτικό στις γρατσουνιές υλικό, κάτι που μπορεί να είναι απογοητευτικό για ορισμένους χρήστες. Βέβαια, μάλλον δεν θα αποτρέψει κανέναν από το να αγοράσει τα νέα μοντέλα που ενδέχεται να φτάσουν σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose εκτός από το λευκό και το γκρι.

Η Apple μπορεί να φέρει πιο λαμπερά τηλέφωνα, αλλά αναμένουμε και κάποιες λειτουργικές αλλαγές. Σύμφωνα με μια πηγή, τα πλαίσια θα είναι πιο λεπτά, ενώ οι κάμερες θα αναδιατάσσονται για να βελτιστοποιήσουν την εσωτερική αρχιτεκτονική για μεγαλύτερες μπαταρίες.

Όλες αυτές οι προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά εξακολουθούν να βρίσκονται στο στάδιο της φήμης και θα πρέπει να περιμένουμε μερικούς μήνες ακόμη προτού αρχίσουν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο περισσότερες πληροφορίες με επίσημη εμφάνιση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό