17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Jennifer Lopez: Η αισθησιακή φωτογράφιση στα 54 της χρόνια

Ειδήσεις Ελλάδα

Αναστάτωση προκάλεσε στους 252 εκατομμύρια followers της στο Instagram η Jennifer Lopez με τις φωτογραφίες που ανήρτησε το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου να προωθήσει τη νέα σειρά εσωρούχων που σχεδίασε σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία.

Η 54χρονη Λατίνα τραγουδίστρια πόζαρε μπροστά στον φωτογραφικό φακό φορώντας ορισμένα από τα πιο σέξι εσώρουχα της σειράς αποσπώντας εκαντοάδες χιλιάδες θετικά σχόλια.

Η νέα κολεξιόν όπως ανακοίνωσε η Jennifer Lopez έχει τίτλο «This is me now».

«Τα εσώρουχα είναι βαθιά προσωπικά. Σε αγκαλιάζουν για να νιώθεις ελεύθερη και όμορφη», είπε η Jennifer Lopez εξηγώντας το σκεπτικό πίσω από τα σχέδια στα οποία κατέληξαν με την ιταλική εταιρεία εσωρούχων: «Πρόκειται για το βαθύ ταξίδι αλλαγής της προσωπικής ανάπτυξης».

Το δελτίο τύπου για τη νέα κολεξιόν αποκαλύπτει, επίσης, το κρυφό νόημα πίσω από ορισμένες από τις σχεδιαστικές επιλογές της Lopez ανάμεσα στις οποίες και ένα φυλαχτό σε σχήμα κολιμπρί που αντιπροσωπεύει «τύχη, ανθεκτικότητα και ζωντανή ενέργεια» και «έχει βαθιά σημασία για εκείνη».

Η διάσημη τραγουδίστρια επέλεξε, επίσης, να συμπεριλάβει σχέδια σε πράσινο από νεφρίτη που είναι το αγαπημένο της χρώμα, καθώς ο Ben Affleck της έκανε πρόταση γάμου με πράσινο δαχτυλίδι.

«Πάντα λέω ότι το πράσινο χρώμα είναι το τυχερό μου χρώμα. Ίσως μπορείτε να θυμηθείτε ένα συγκεκριμένο πράσινο φόρεμα. Συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μου όπου συνέβησαν εκπληκτικά πράγματα όταν φορούσα πράσινο», εξομολογήθηκε η Jennifer Lopez.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό