23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

J2US: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα του φαντασμαγορικού σόου με τον Νίκο Κοκλώνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανανεωμένο με πολλά λαμπερά πρόσωπα και εκπλήξεις επιστρέφει το J2US με τον Νίκο Κοκλώνη. Η πρεμιέρα του φαντασμαγορικού σόου θα πραγματοποιηθεί απόψε 17/2 στις 20:00 στον Alpha. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα γυρίστηκε και το εντυπωσιακό trailer του J2US που έγινε viral.

Μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη επιστρέφει και η αγαπημένη μας κριτική επιτροπή με τη Δέσποινα Βανδή, την Καίτη Γαρμπή, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή.

Για τα ζευγάρια του σόου δεν γνωρίσουμε τα ζευγάρια έχει ξεκινήσει, αν και η παραγωγή του J2US έχει φροντίσει να ενισχύσει το μυστήριο δημοσιεύοντας στα social media φωτογραφίες από την παιδική ηλικία των διαγωνιζομένων και κάποια στοιχεία για να μαντέψουμε ποιοι θα διαγωνιστούν φέτος.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Νίκος Κοκλώνης μας περιμένει απόψε γηια ένα ρεσιτάλ ερμηνείας και πολλές εκπλήξεις.

Μιλώντας, μάλιστα, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Ceo της Barking Well αποκάλυψε πως ένα από τα ζευγάρια του σόου θα έχει «αέρα» Fame Story, ενώ θα δούμε και το comeback της Άντζελας Δημητρίου. Ακόμη, με συγκίνηση ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως θα έχει στο πλατό την ορχήστρα του Βασίλη Καρρά, που έφυγε πριν από λίγο καιρό από τη ζωή.

Μείνετε συντονισμένοι στον Alpha για το J2US επIστρέφει δυναμικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό