17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

iPhone 17 Pro Max: Φήμες για φακό κάμερας περισκοπίου 48MP

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σειρά iPhone 15 κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν πολλές φήμες για το iPhone 16. Aυτή η τρέλα φημών έρχεται να ενισχυθεί και με μια ολοκαίνουργια για το iPhone 17 Pro Max.

To μοντέλο αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025 και ο αναλυτής Jeff Pu, ο οποίος καλύπτει εταιρείες στην αλυσίδα εφοδιασμού της Apple,αναφέρει πως θα έχει τηλεφακό κάμερα 48 MP, η οποία θα βελτιστοποιηθεί κάπως για να χρησιμοποιηθεί μαζί με το mixed reality headset Vision Pro. Δυστυχώς, δεν παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις βελτιστοποιήσεις.

Tα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max μπορούν να καταγράψουν spatial βίντεο με βάθος 3D για αναπαραγωγή στο Vision Pro ξεκινώντας από το iOS 17.2.

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έρθει με κάμερα ultrawide 48 MP και το iPhone 15 Pro έχει ήδη μια κύρια κάμερα 48 MP, επομένως αυτό σημαίνει ότι το iPhone 17 Pro/Max μπορεί να είναι το πρώτο στην ιστορία της Apple που θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας 48 MP στο πίσω μέρος.

Καθώς είμαστε σχεδόν δύο χρόνια μπροστά από το χρόνο κυκλοφορίας, πολλά μπορούν να αλλάξουν σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμα κι αν η Apple αυτή τη στιγμή σχεδιάζει πραγματικά να κάνει όλα όσα περιγράφονται εδώ, τα σχέδια αλλάζουν συνεχώς και κάτι διαφορετικό μπορεί να προκύψει στην πορεία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό