17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

iPhone με το παλιό λογότυπο του Twitter πωλούνται μέχρι 25.000 $

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Twitter μετονομάστηκε σε Χ και το κλασικό λογότυπο του πουλιού είναι πλέον παρελθόν με τη θέση του να έχει πάρει το “Χ”. Στον πυρήνα της, η πλατφόρμα λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό όπως το Twitter του Jack Dorsey, αν και το σχέδιο είναι να γίνει μελλοντικά κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Πολλοί άνθρωποι έχουν γίνει συναισθηματικοί με αυτή την αλλαγή και κάποιοι ιδιοκτήτες iPhone αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν αυτά τα συναισθήματα για να βγάλουν κάποια χρήματα.

Σύμφωνα με το Supercharged, ορισμένοι χρήστες iPhone που δεν έχουν ενημερώσει την εφαρμογή τους στο Twitter και εξακολουθούν να έχουν το παλιό λογότυπο και όνομα, πωλούν τα τηλέφωνά τους σε ιστότοπους μεταπώλησης και πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ των καταχωρίσεων ξεχωρίζει μια ανάρτηση στο eBay που προσφέρει ένα iPhone 11 Pro Max με μια παλιά έκδοση της εφαρμογής Twitter με την παλιά επωνυμία για $25.000.

Άλλοι πωλητές είναι λίγο πιο «ρεαλιστές», απαιτώντας από 800 έως 15.000 δολάρια για μεταχειρισμένα iPhone με την παλιά εφαρμογή Twitter.

Το eBay δεν είναι το μόνο μέρος όπου οι χρήστες iPhone προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα πουλώντας iPhone με την αρχική εφαρμογή Twitter. Κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν την ίδια την πλατφόρμα του Twitter για να διαφημίσουν τα τηλέφωνά τους.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Apple αρχικά αντιστάθηκε στην αλλαγή του ονόματος της πλατφόρμας, καθώς οι κανόνες της δεν επιτρέπουν ονόματα εφαρμογών με έναν χαρακτήρα, αλλά τελικά ενέδωσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό