23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Hyundai i30 – Ώρα για ανανέωση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Hyundai είναι μία από τις αυτοκινητοβιομηχανίες που όχι μόνο δεν έχει στρέψει το ενδιαφέρον της αποκλειστικά και μόνο στην ηλεκτροκίνηση, αλλά συνεχίζει να εξελίσσει και μοντέλα που δεν ανήκουν στην κατηγορία των SUV. Και μία τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση είναι το i30 το οποίο και εξακολουθεί να διατηρεί στην γκάμα της αλλά και να το ανανεώνει, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση, προκειμένου να κρατάει ψηλά το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού. Μάλιστα φροντίζει να διαθέτει και μία όσο το δυνατόν πιο πλήρη γκάμα εκδόσεων, προκειμένου να είναι σε θέση να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες. Έτσι και τώρα, το ανανεωμένο i30 θα είναι διαθέσιμο τόσο σε hatchback, όσο και σε fastback έκδοση, ενώ η σπορτίφ N Line εκδοχή θα είναι και πάλι παρούσα.

Ξεκινώντας από την εξωτερική του εικόνα, οι αλλαγές στο ανανεωμένο i30 περιλαμβάνουν επανασχεδιασμένα στοιχεία όπως το σχέδιο της μάσκας, τα ένθετα του προφυλακτήρα και τα περιβλήματα των προβολέων ομίχλης, προσδίδοντας μια πιο δυναμική εμφάνιση στο όχημα. Οι προβολείς και τα πίσω φώτα LED είναι στάνταρ και συμπληρώνονται από νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου 16 ιντσών, αναβαθμίζοντας  την ορατότητα τη νύχτα αλλά και το στυλ του αυτοκινήτου συνολικά. Το νέο i30 προσφέρει μια επιλογή από 12 εξωτερικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων επτά νέων.

Περνώντας στο εσωτερικό, οι βελτιώσεις που έκαναν οι άνθρωποι της Hyundai. αφορούν στα ποιοτικότερα υλικά που έχουν επιλεγεί, ενώ στο κεντρικό τούνελ υπάρχει πλαστικό με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα. Για τη σπορ έκδοση N Line, οι αισθητικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν πιο έντονα πλέγματα μάσκας και σπορτίφ εσωτερικές πινελιές, με σκοπό να αναδείξουν τον πιο έντονο χαρακτήρα του. Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός πως το αναβαθμισμένο i30 διαθέτει πλέον μια σειρά από τεχνολογίες συνδεσιμότητας όπως η στάνταρ έγχρωμη οθόνη 4,2 ιντσών στον πίνακα οργάνων και τρεις θύρες φόρτισης USB Type-C. Προαιρετικά, υπάρχει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών.

Όσον αφορά την ασφάλεια, τα χαρακτηριστικά Hyundai Smart Sense είναι πλέον στάνταρ σε όλη τη γκάμα του i30, όπως το Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) και το Lane Following Assist (LFA) ή το Highway Driving Assist (HAD) 1.5 για ημιαυτόνομη οδήγηση. Σε ότι έχει να κάνει με την διαθέσιμη παλλέτα των μηχανικών συνόλων, αυτή παραμένει ίδια με τους κινητήρες 1.5 MPI, 1.0T, και 1.5T με ισχύ 110, 120 και 159 ίππων. Η παραγωγή του νέου i30 θα ξεκινήσει  από τον επόμενο μήνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό