17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

HUAWEI MatePad Pro 13.2, παρουσιάζεται την επόμενη εβδομάδα το μεγαλύτερο tablet της εταιρείας

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά την μεγαλειώδη παρουσίαση των νέων HUAWEI Watch GT4, η εταιρεία ετοιμάζεται για το λανσάρισμα του μεγαλύτερου tablet που έχουμε δει ποτέ από αυτήν. Πρόκειται για το HUAWEI MatePad Pro 13.2, το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσημα στην εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 25 Σεπτεμβρίου 2023 στην Κίνα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι τεχνικές προδιαγραφές πέραν του προφανούς για την οθόνη μεγέθους 13.2’’, αλλά από το poster μπορούμε να διακρίνουμε το πολύ μικρό πάχος και τα ελάχιστα bezels στην πρόσοψη. Θεωρούμε δεδομένο, επίσης, ότι θα μπορεί να μετατραπεί σε laptop με την ειδική μαγνητική βάση – πληκτρολόγιο, ενώ θα υποστηρίζει και την γραφίδα M Pencil της εταιρείας.

Επίσης, το νέο tablet της HUAWEI θα ενσωματώνει την τεχνολογία NearLink που σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει σημαντικά ενισχυμένο σήμα στις ασύρματες συνδέσεις: 6x ταχύτερη μετάδοση δεδομένων, μείωση της καθυστέρησης κατά στο 1/30, υποστήριξη δεκαπλάσιων ταυτόχρονων συνδέσεων, αλλά και 60% μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση.

Δεν αποκλείεται πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα προκύψουν και άλλες πληροφορίες για το HUAWEI MatePad Pro 13.2, το οποίο θα θέλαμε να δούμε και στα μέρη μας.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό