23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Hillary Clinton: Έχασε σε quiz νομικών γνώσεων από την Kim Kardashian (βίντεο)

Ειδήσεις Ελλάδα

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022, 15:30

 

Πρεμιέρα θα κάνει στις 9 Σεπτεμβρίου στο Apple TV, το νέο ντοκιμαντέρ της Hillary Clinton και της κόρης της, Chelsea, «Gutsy».

Οι δύο κυρίες συναντούν άλλες εξίσου δυναμικές και τολμηρές γυναίκες, συζητώντας μαζί τους σοβαρά ζητήματα, αλλά και λαμβάνοντας μέρος σε διασκεδαστικές δραστηριότητες. 

Σε ένα από τα 8 επεισόδια της σειράς, έλαβε μέρος και η Kim Kardashian, η οποία μάλιστα κέρδισε την πρώην Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ σε ένα quiz. 

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η Chelsea προκάλεσε τις δύο γυναίκες να αναμετρηθούν πάνω στις νομικές τους γνώσεις, δεδομένου ότι η Kardashian τα τελευταία χρόνια διάβαζε σκληρά για να μπει στη νομική, ενώ η Clinton είναι εδώ και δεκαετίες πτυχιούχος από το Πανεπιστήμιο Yale και έχει εξασκήσει στο παρελθόν το επάγγελμα.

Παρόλα αυτά, η Kim Kardashian κατάφερε να κερδίσει τη Hillary Clinton, με εκείνη να εξηγεί σε συνέντευξή της πως είχε ένα προβάδισμα, από τη στιγμή που τα είχε πιο φρέσκα. 

«Ήταν αποκαρδιωτικό», δήλωσε με χιούμορ η Clinton για την ήττα της, όταν η Kardashian αναδείχθηκε νικήτρια. 
Παράλληλα, στο επεισόδιο, η Kim Kardashian μιλάει για τη δύσκολη περίοδο όταν χρειάστηκε να δώσει 3 φορές τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου. 

«Τα παιδιά μου ήταν εκεί κάθε φορά όταν άνοιγα τα αποτελέσματα και έτσι με έβλεπαν να κλαίω. Και την τελευταία φορά, με είδαν να κλαίω με τα καλύτερα δάκρυα χαράς που τα κατάφερα», ανέφερε.

 </p>

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό