18.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

H Super League συμπορεύεται με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά, στις 25 Μαΐου, η Super League συμμετείχε στη σημερινή ημερίδα που διοργάνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», στο Ζάππειο Μέγαρο.

Τη Super League και όλες τις ομάδες που την απαρτίζουν, εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Λεωνίδας Μπουτσικάρης και η αναπληρώτρια πρόεδρος Κάτια Κοξένογλου. Ο πρόεδρος της Super League, αναφερόμενος στη στρατηγική συνεργασία με το “Χαμόγελο”, σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

«Είναι στρατηγική επιλογή της Super League και όλων των ομάδων μας, η ουσιαστική συνεργασία με το “Χαμόγελο”. “Όλοι μαζί, μπορούμε!” Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουμε σε όλη την κοινωνία, αξιοποιώντας τη δυναμική του ποδοσφαίρου, ως του πιο δημοφιλούς αθλήματος στη χώρα μας».

Αναφερόμενος στους άξονες αυτής της συνεργασίας, ο κ. Μπουτσικάρης υπογράμμισε ότι εκτός από την οικονομική ενίσχυση, την οποία αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, η στήριξη είναι διαρκής, μεθοδική και ουσιώδης.

Σε όσα γήπεδα υπάρχουν οι σχετικές τεχνικές υποδομές, θα προβάλλονται μηνύματα σε συνεργασία με το “Χαμόγελο του Παιδιού”, ευαισθητοποιώντας και ενημερώνοντας τους φιλάθλους.

Σε όλη τη διάρκεια του νέου πρωταθλήματος, το οποίο ξεκινάει την 21η Αυγούστου, συντονισμένες πρωτοβουλίες θα στέλνουν ένα μήνυμα σε όλη την κοινωνία: «Όλοι μαζί, μπορούμε!», γιατί όπως το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα που μας ενώνει, έτσι και η αρωγή προς τα παιδιά, μας αφορά όλους!

Η αναπληρώτρια πρόεδρος, Κάτια Κοξένογλου, επισήμανε ότι η συνεργασία των δύο φορέων αποκτά νέα δυναμική, μέσα από ένα μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, προς όφελος των παιδιών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό