17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

H Rihanna αποκάλυψε το όνομα του γιου της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Rihanna και ο A$AP Rocky έκαναν μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή ονόματος για το πρώτο τους παιδί λίγους μήνες πριν ξαναγίνουν γονείς.

Αντίστροφα μετρούν η Rihanna και ο σύντροφός της, A$AP Rocky για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους. Η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με το ράπερ.

H Rihanna αποκάλυψε το όνομα του γιου της

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τη γέννησή του γιου τους η Rihanna και ο A$AP Rocky αποκάλυψαν το όνομα του μωρού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail, το ζευγάρι ονόμασε το παιδί του RZA Athelston Mayers. Ο μικρούλης φέρεται να πήρε το όνομά του από τον παραγωγό και ράπερ RZA, τον ηγέτη της Wu-Tang Clan.

Η 35χρονη pop star έφερε στον κόσμο τον γιο τους στις 13 Μαΐου 2022, τέσσερις μήνες αφότου αποκαλύφθηκε την είδηση της εγκυμοσύνης.

Αξιοσημείωτο είναι πως πριν λίγες εβδομάδες ο μπαμπάς της Rihanna, Ronald Fenty, δήλωσε στην Page Six ότι οι καλλιτέχνες έχουν σκεφτεί μερικά ονόματα για τον γιο τους.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις τις ωραιότερες φωτογραφίες της Rihanna με τον γιο της.

Greek night διοργανώθηκε σε αγώνα του NBA και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν «καλεσμένος-έκπληξη»

Η γέννηση του γιου της

Στις 22 Απριλίου του 2022, η Rihanna και ο A$AP Rocky διοργάνωσαν το baby shower του μωρού σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Λίγο αργότερα στις 13 Μαΐου 2022, η Rihanna και ο A$AP Rocky έγιναν γονείς με την τραγουδίστρια να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η 34χρονη γέννησε στο Los Angeles παρά τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι θα επέλεγε τα Barbados (η γένετειρά της) για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα που θα δοθεί στο μωρό.

Η ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης

Η Rihanna ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια του Super Bowl με την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της να συνοδεύεται από μια τεράστια έκπληξη. Η pop star ανέβηκε στη σκηνή με total red look και αποκάλυψε ότι διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

https://www.instagram.com/p/CqgexRgg0iC

Ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της, A$AP Rocky δεν σταμάτησε να την καμαρώνει κατά τη διάρκεια του act της. Τη στιγμή που η τραγουδίστρια άφησε να φανεί η κοιλιά της, ο ράπερ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και όπως φαίνεται στα s που κυκλοφόρησαν χαμογελά και χειροκροτά την αγαπημένη του.

κεντρικής: apimages.com



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό