23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

H Novitec… πειράζει την Ferrari 296 GTB: Δείτε και ακούστε την

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ferrari 296 GTB έχει κατακτήσει τις καρδιές των φίλων των σπορ αυτοκινήτων με την καινοτόμο υβριδική τεχνολογία της. Η Novitec κάνει το μοντέλο της Ferrari με τον κινητήρα στο κέντρο ακόμα πιο δυνατό με μια εξελιγμένη σειρά νέων αξεσουάρ και βελτιώσεων.

Τα αξεσουάρ του αμαξώματος της Novitec είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και δίνουν στο διθέσιο αυτοκίνητο ακόμα πιο συναρπαστική εμφάνιση. Επιπλέον, χάρη στις λεπτομέρειες, που έχουν εξελιχθεί στην αεροδυναμική σήραγγα, αυξάνουν επίσης την αεροδυναμική κάθετη δύναμη της Berlinetta σε υψηλές ταχύτητες, με αποτέλεσμα την καλύτερη οδική συμπεριφορά.

Η Novitec σε συνεργασία με τον Αμερικάνο κατασκευαστή τροχών Vossen δημιούργησε ένα νέο συνδυασμό ελαστικών/τροχών με διαμέτρους 21 και 22 ιντσών για την 296 GTB που γεμίζει τα «φτερά» των τροχών, τέλος η coilover ανάρτηση με τα σπορ ελατήρια της Novitec δίνουν στο αυτοκίνητο ακόμα πιο δυναμική και σπορ συμπεριφορά.

Η ιταλική εταιρία προσφέρει επίσης μια εξελιγμένη αναβάθμιση για τον κινητήρα V6 twin-turbo του υβριδικού σπορ αυτοκινήτου. Η εισαγωγή του turbo σε συνδυασμό με σύστημα εξάτμισης υψηλής απόδοσης Novitec και σπορ καταλύτες δίνουν επιπλέον 38 ίππους. Ως αποτέλεσμα, ο υβριδικός κινητήρας παράγει συνδυασμένη ισχύ 868 hp. Οι αποκλειστικές επιλογές για το εσωτερικό ολοκληρώνουν τη γκάμα προϊόντων Novitec για το ιταλικό σπορ αυτοκίνητο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό