16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale στη CES 2019. O άμεσος ενθουσιασμός που προκάλεσε η συσκευή στους λάτρεις της τεχνολογίας έσβησε λίγο αργότερα, όταν εντοπίστηκαν τα ελαττώματά της. Ωστόσο, το Royole FlexPai μπόρεσε να μας δώσει μια γεύση από το μέλλον των αναδιπλούμενων, που το βλέπουμε σήμερα σε συσκευές όπως το Galaxy Z Fold και το OnePlus Open.

Tώρα διαδραματίζεται μια αντίστοιχη ιστορία με ένα πρωτότυπο τηλέφωνο από τη Motorola, το οποίο η εταιρεία παρουσίασε στο MWC στη Βαρκελώνη.

Η Motorola έχει προσφέρει κάποια εμβληματικά αναδιπλούμενα τηλέφωνα όπως τα πιο πρόσφατα Motorola Razr και Motorola Razr Plus από το 2023 και εργάζεται τώρα για να αναπτύξει μια συσκευή που θα μπορεί να συνδυάσει smartphone και smartwatch.

Η Motorola αποκαλεί αυτή τη συσκευή Motorola Adaptive Display. To πίσω πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ένα μαλακό πλέγμα για να κάνει το τηλέφωνο πιο άνετο για τον χρήστη. O χρήστης φοράει μια μικρή ταινία γύρω από τον καρπό, η οποία πιθανώς έχει μαγνήτες στα επίπεδα κομμάτια που βρίσκονται στο πάνω και στο κάτω μέρος, βοηθώντας το τηλέφωνο να παραμείνει στη θέση του όταν φοριέται.

Ακόμα, η προσαρμοζόμενη οθόνη προσφέρει το ίδιο επίπεδο λειτουργικότητας που έχει η εξωτερική οθόνη του Razr Plus, επιτρέποντας μπορείτε να ελέγχετε πολλές λειτουργίες και εφαρμογές ενώ είναι λυγισμένο γύρω από το χέρι σας. Όταν δεν είναι λυγισμένη, η εύκαμπτη συσκευή της Motorola μοιάζει με μια πιο σπορ έκδοση ενός τυπικού smartphone Android.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό