17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

H Lamborghini Revuelto ξεπούλησε μέχρι το 2025!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Lamborghini Revuelto από την πρώτη στιγμή της παρουσίασής της είχε τεράστια ζήτηση, με αποτέλεσμα το μοντέλο να εξαντληθεί πλήρως μέχρι το τέλος του 2025.
Παρά τις αρχικές ανησυχίες σχετικά με το υβριδικό σύστημα που ενδεχομένως να προβλημάτιζε τους φανατικούς της εταιρίας, ο CEO της Lamborghini Stephan Winkelmann επιβεβαίωσε τη δημοτικότητά του, δηλώνοντας ότι η Revuelto έχει εξαντληθεί για τους επόμενους 18 μήνες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα υπόλοιπα μοντέλα της Lamborghini με κινητήρα εσωτερικής καύσης, η Urus και η Huracan, συνεχίζουν να παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση, με τη μάρκα να έχει ξεπουλήσει για δύο χρόνια όλη τη γκάμα της.
Επιπλέον, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 5% το πρώτο εξάμηνο του 2023, φτάνοντας τα 5.341 αυτοκίνητα.
Η Lamborghini σχεδιάζει επίσης να παρουσιάσει μια plug-in υβριδική έκδοση της Urus και είναι στο στάδιο της εξέλιξης ενός διαδόχου της Huracan, ο οποίος μάλλον θα ξεπεράσει τη Revuelto σε δημοτικότητα.
Οι λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα κίνησης του επερχόμενου διαδόχου της Huracan παραμένουν αδιευκρίνιστες, αν και πολλοί φίλοι της εταιρίας ελπίζουν να κρατήσει τον εξαιρετικό ατμοσφαιρικό V10.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό