18.8 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

H Kia ανακαλεί το Sedona για πρόβλημα στους δείκτες κατεύθυνσης (φλας)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Kia ανακοίνωσε ότι ανακαλεί 88.576 Sedona, τα οποία κατασκευάστηκαν μεταξύ 21 Ιουλίου του 2014 και 10 Ιουνίου του 2016, και κυκλοφόρησαν στην αγορά της Αμερικής.
Το πρόβλημα εντοπίζεται στα ηλεκτρικά του κορεάτικου πολυμορφικού και πιο συγκεκριμένα το Smart Junction Box (SJB). Το τελευταίο χρησιμοποιείται για την ερμηνεία του σήματος από τον διακόπτη πολλαπλών λειτουργιών στο αριστερό σημείο της κολώνας του τιμονιού, για τον προσδιορισμό της προβλεπόμενης κατεύθυνσης του φλας.

Ωστόσο, ένα ζήτημα στο λογισμικού του SJB μπορεί να μην ερμηνεύει σωστά τα σήματα που λαμβάνονται από τον διακόπτη πολλαπλών λειτουργιών, πράγμα που σημαίνει ότι οι δείκτες κατεύθυνσης (φλας) μπορεί να ενεργοποιηθούν κατά διαστήματα προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που δίνει εντολή ο οδηγός.
Η Kia θα ειδοποιήσει τους ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων από τις 12 Νοεμβρίου 2021, ώστε να αναβαθμιστεί το λογισμικό του Smart Junction Box. Η αυτοκινητοβιομηχανία θα αποζημιώσει επίσης τους ιδιοκτήτες για τυχόν έξοδα επισκευής που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί για την επίλυση του ζητήματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό