17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

H Hailey Bieber υιοθέτησε την τάση του no pants look στο Παρίσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εβδομάδα μόδας του Μιλάνου ολοκληρώθηκε και έδωσε τη σκυτάλη στο Παρίσι. Τη Δευτέρα ξεκίνησε η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και την Τρίτη πραγματοποιήθηκε ο οίκος Saint Laurent, ο οποίος παρουσίασε την ανοιξιάτικη συλλογή του σε ένα εντυπωσιακό show.

Η Ηailey Bieber, η οποία είναι μούσα του οίκου απαθανατίστηκε όταν έφτασε στο ξενοδοχείο της με total look του οίκου.Συγκεκριμένα η Ηailey Bieber υιοθέτησε το no pants look, συνδυάζοντας μία maxi leather καμπαρντίνα Saint Laurent, με nude turtle neck top, διάφανο καλσόν και γόβες.

To τολμηρό trend που βλέπουμε να φοράνε όλο και περισσότερες celebrities κερδίζει έδαφος και μάλλον σε αυτή την Εβδομάδα Μόδας θα δούμε πολλές εκδοχές του.

Η παρθενική εμφάνιση του no pants trend στις πασαρέλες έγινε στα catwalks των Victoria Beckham, Sergio Hudson και Alaïa για τη σεζόν SS 23, ενώ από τον πλανήτη των trendsetters πρώτη το υιοθέτησε η Kendall Jenner, κάνοντας μία viral εμφάνιση τον Νοέμβριο του ‘22 με ένα μαύρο οπάκ καλσόν, μαύρο εσώρουχο, κλασικές μαύρες γόβες και navy blue πουλόβερ.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό