16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

H Cupra και το America’s Cup ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ειδήσεις Ελλάδα

H Cupra γίνεται Παγκόσμιος Εταίρος του 37ου America’s Cup, το οποίο θα γίνει για πρώτη φορά στη Βαρκελώνη, τη γενέτειρα πόλη της μάρκας

Η Cupra θα συνεργαστεί με το 37ο America’s Cup, σε ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως αθλητικά γεγονότα. Για πρώτη φορά ο κόσμος της ιστιοπλοΐας κάνει τη Βαρκελώνη πατρίδα του και αναμένεται το event αυτό να είναι το πιο συναρπαστικό στην ιστορία του.

Η έναρξη αυτή της συνεργασίας ξεκίνησε στη La Barceloneta -παραθαλάσσια περιοχή της Βαρκελώνης- όπου η μάρκα αποκάλυψε το «Cupra Cube». Το καινοτόμο χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης σε συνεργασία με την Omega, αναδεικνύει τον ισχυρισμό «Δύο όνειρα. Μία αντίστροφη μέτρηση». Μόλις το χρονόμετρο φτάσει στο μηδέν, όχι μόνο θα δώσει την έναρξη του Cup αλλά θα παρουσιάσει ταυτόχρονα και τις πρώτες εικόνες του νέου Cupra Terramar, του Επίσημου Αυτοκινήτου της διοργάνωσης.

Ως Παγκόσμιος Συνέταιρος, η Ισπανική εταιρία θα έχει σημαντική παρουσία σε όλη τη διάρκεια του event, ερχόμενη σε επαφή με τους fans της ιστιοπλοΐας και ενισχύοντας παγκοσμίως το προφίλ της. «Στην Cupra, πιστεύουμε ότι η γενέτειρα πόλη μας είναι το ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσει το America’s Cup και να γίνει το επίκεντρο του σπορ σε παγκόσμιο επίπεδο,» είπε ο Wayne Griffiths, CEO CUPRA.

Του χρόνου το event -για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού- θα παρουσιάσει και το Puig America’s Cup Γυναικών. Η πρωτοβουλία αυτή έχει στόχο να παράσχει στις γυναίκες ιστιοπλόους μια μοναδική ευκαιρία για να αναδείξουν τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου.

Επιπρόσθετα, το Youth America’s Cup για διαγωνιζόμενους κάτω των 25 ετών, θα προσφέρει δυνατότητα για την ανάδειξη νέων ταλέντων. Με τη χορηγία του 37ου America’s Cup, η Cupra θέλει να υποστηρίξει τα σπορ και να εμπνεύσει την επόμενη γενιά.

Το America’s Cup είναι ένας αγώνας στον οποίο δεν υπάρχει δεύτερη θέση. Ή κερδίζεις ή χάνεις. Ξεκίνησε το 1851 και έχει παγκόσμια απήχηση. Σκοπός του είναι να συνδυάσει απόδοση με καινοτομία, χαρακτηριστικά που είναι βαθιά συνδεδεμένα με το DNA της Cupra. To event θα γίνει γύρω από το Port Vell -το λιμάνι της Βαρκελώνης- και κατά μήκος της μαρίνας στο Port Olímpic.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό