20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

H Τόνια Σωτηροπούλου ανέβασε φωτογραφίες από τα backstage των γυρισμάτων για τη σειρά «Ψυχοκόρες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τόνια Σωτηροπούλου ανέβασε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς «Ψυχοκόρες» που θα προβάλλεται στον ANT1+ και δείχνει να έχει αγαπήσει ιδιαίτερα αυτή τη δουλειά. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός είχε πει για το σενάριο της συγκεκριμένης σειράς εποχής: «Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον, μου αρέσει πολύ η γραφή, είναι ιδιαίτερα συγκινητικές και συγκλονιστικές οι ιστορίες και αφορά ένα κομμάτι που ανήκει σε εκείνη την εποχή της Ελλάδας την οποία είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος. Κι όλο αυτό έχει φυσικά και συνδέσεις με το σήμερα – αν όχι στην Ελλάδα, σίγουρα σε άλλες χώρες. Ο τρόπος που μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί κυρίως νεαρές γυναίκες και τις δυσκολίες που έχει η ζωή τους.

Συνήθως οι γυναίκες αυτές κατέληγαν υπηρέτριες. Ναι, υπήρχαν βέβαια οικογένειες που όντως τις έπαιρναν ως ψυχοκόρες και τις μεγάλωναν ως μέλη της οικογένειας, αλλά υπήρχαν και άλλες οικογένειες αντίστοιχα που τις δουλοποιούσαν».

Όσο για τον δικό της ρόλο, είχε αρκεστεί να αποκαλύψει τότε στη συνέντευξή της: «Η δική μου ηρωίδα έχει μια πολύ ιδιαίτερη ιστορία, γιατί είναι ένας χαρακτήρας που επιστρέφει κατά κάποιον τρόπο για να εκδικηθεί».

Η Τόνια Σωτηροπούλου λοιπόν μας έδωσε μία ιδέα από τα γυρίσματα της σειράς. Τα στιγμιότυπα που ανέβασε ήταν από τις 25 Ιουλίου και η ηθοποιός κατέγραψε με τον φακό της όλες εκείνες τις στιγμές που θα θυμάται για πάντα απ’ αυτή τη δουλειά. Από ό,τι μπορεί να καταλάβει κανείς από τις φωτογραφίες, το κλίμα στα γυρίσματα ήταν μοναδικό και οι συντελεστές έδειχναν να το απολαμβάνουν. Δείτε παρακάτω τις φωτό:

Photo 1/8

Την ώρα του μακιγιάζ. 

Photo 2/8

Με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη που πρωταγωνιστεί στη σειρά. 

Photo 3/8

Έτοιμοι για το γύρισμα εκείνης της ημέρας. 

Photo 4/8

Με τη Δήμητρα Ματσούκα που επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά. 

Photo 5/8

Η Μαριάννα Κιμούλη. 

Photo 6/8

Οι συντελεστές της σειράς σε ένα διάλειμμα για μία αναμνηστική φωτογραφία. 

Photo 7/8

Λίγο πριν το γύρισμα της Τόνιας Σωτηροπούλου. 

Photo 8/8

Λίγα πράγματα γνωρίζουμε για τον ρόλο της ηθοποιού στη σειρά. 

ΔΕΣ ΤΗ – 8 PHOTOS

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό