16.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

H τελευταία πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Ναό από τα παιδιά που κράτησαν τη σημαία ψηλά σε χρόνια δύσκολα (VIDEO)

Ειδήσεις Ελλάδα

Από το 2009 έως το 2023! Από την πρώτη πρωτοχρονιάτικη πίτα στο οικόπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, οπου ήταν μόνο πέτρες και αγριόχορτα, μέχρι την τελευταία, όπου πλέον δεσπόζει ο Ναός. Ο Γιώργος Κοσκινάς και η παρέα του κράτησαν τη σημαία της ΑΕΚ ψηλά στα «άγια χώματα» σε χρόνια δύσκολα, σε εποχές που το να χτιστεί ξανά το γήπεδο της ΑΕΚ στο χώρο όπου βρισκόταν το παλιό φάνταζε όνειρο απατηλό.

Πλέον δεν είναι… Ο Ναός είναι εκεί επιβλητικός και όπως είχε υποσχεθεί ο Γιώργος τώρα που όλα πλέον πήραν το δρόμο τους, έκοψε, συγκινημένος, την τελευταία πρωτοχρονιάτικη πίτα… Διπλα του πολλοί Ενωσίτες, αλλά και δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Βούρος.

Το μονοπάτι της καρδιάς, που βαδίσαμε μαζί, μας οδήγησε στον προορισμό μας…στο σπίτι μας το πατρικό!

«Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλες αυτές τις στιγμές, ανάμεσα στα χαλάσματα και στα ξερόχορτα. Στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά! Αφιερωμένο στον Κυριάκο και στον Πανάγο. Καλώς ήρθες Ναέ!», έγραψε ο Γιώργος Κοσκινάς στο προφίλ του στο facebook και ανέβασε το βίντεο με την εκδήλωση:

 

 

 

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό