18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

H Εθνική Ελλάδας κάνει τζάμπολ στη νέα Novileague Παγκόσμιο 23’!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet επέστρεψε ανανεωμένος και πηγαίνει Μουντομπάσκετ γεμάτος μοναδικά δώρα*!

Novileague Παγκόσμιο 23’ με έως 23.000€* κάθε αγωνιστική

Ο νέος διαγωνισμός της Novibet, Novileague Παγκόσμιο 23’, συνεχίζεται το Σάββατο (26/08) με πλούσια δώρα* και μεγάλο έπαθλο 23.000€*! Τα μέλη καλούνται να απαντήσουν-προβλέψουν σήμερα σε επιλεγμένους αγώνες της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής περιλαμβάνει την πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας στο τουρνουά απέναντι στην Ιορδανία. Η «γαλανόλευκη» θέλει να μπει με το… δεξί και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Το μενού περιλαμβάνει επίσης ακόμη τρεις αναμετρήσεις, όπου τα μεγάλα φαβορί θέλουν να αποφύγουν τις παγίδες. Οι Σέρβοι αντιμετωπίζουν την Κίνα, οι ΗΠΑ τη Νέα Ζηλανδία, ενώ η Ισπανία θα βρει απέναντί της την Ακτή Ελεφαντοστού.

Οι δέκα ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν τα μέλη της Novileague Παγκόσμιο 23’ στην 2η αγωνιστική είναι οι εξής:

⦁ Ιορδανία – Ελλάδα: Πόσοι θα είναι οι συνολικοί πόντοι του αγώνα;⦁ Ιορδανία – Ελλάδα: Ποιος θα είναι ο νικητής του αγώνα;⦁ Ιορδανία – Ελλάδα: Πόσα ριμπάουντ θα μαζέψει ο Παπαγιάννης;⦁ Ιορδανία – Ελλάδα: Σε πόσα τρίποντα θα ευστοχήσει ο Ρογκαβόπουλος;⦁ Ιορδανία – Ελλάδα: Πόσες ασίστ θα μοιράσει ο Γουόκαπ;⦁ Σερβία – Κίνα: Πόσοι θα είναι οι συνολικοί πόντοι του αγώνα;⦁ Σερβία – Κίνα: Ποιος θα είναι ο νικητής του αγώνα;⦁ ΗΠΑ – Νέα Ζηλανδία: Πόσοι θα είναι οι συνολικοί πόντοι του αγώνα;⦁ ΗΠΑ – Νέα Ζηλανδία: Πόσοι θα είναι οι συνολικοί πόντοι του αγώνα;⦁ Ισπανία – Ακτή Ελεφαντοστού: Ποιος θα είναι ο νικητής και πόσοι οι συνολικοί πόντοι;

Novileague Παγκόσμιο 23’ μοιράζει έως 250.000€ συνολικά έπαθλα*

Σε κάθε αγωνιστική, όσοι κάνουν το «10 στα 10» στις ερωτήσεις θα κερδίζουν 23.000€* (το ποσό θα μοιράζεται ισόποσα σε περίπτωση δύο και παραπάνω νικητών). Στα μέλη του διαγωνισμού με 9 σωστές απαντήσεις θα δίνεται 20€ Free Bet*, ενώ σε εκείνους με 8 θα μοιράζονται 20 Free Spins*.

O παίκτης με τους περισσότερους πόντους στον πίνακα κατάταξης στο τέλος της «Novileague Παγκόσμιο 23’» θα λάβει 10.000€. Το ποσό θα δοθεί στον παίκτη που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους σωστών απαντήσεων στο τέλος του διαγωνισμού. Από εκεί και πέρα, ο 2ος της συνολικής κατάταξης του μεγάλου διαγωνισμού θα λάβει 3.000€ και ο 3ος 2.000€. Σε περίπτωση που υπάρξουν δύο ή παραπάνω παίκτες σε κάθε θέση (να έχουν δηλαδή ίδιους πόντους) το ποσό θα μοιραστεί ισομερώς.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό