17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Google Pixel 8a: Υψηλής ποιότητας renders αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Google μόλις κυκλοφόρησε τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro αλλά υπάρχει ένα ακόμα μέλος της οικογένειας που θα παρουσιαστεί, το πιο προσιτό, μεσαίας κατηγορίας, Pixel 8a.

Αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες και σήμερα έχει διαρρεύσει σε όλο του το μεγαλείο σε μερικά renders που βασίζονται σε CAD.

Ο σχεδιασμός του είναι πολύ κοντά σε αυτόν του Pixel 8 και του Pixel 8 Pro. Το camera visor είναι στη θέση του στο πίσω μέρος και η οθόνη έχει πιο εμφανή πλαίσια σε σύγκριση με τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro, προδίδοντας τη χαμηλότερη τιμή του 8a. Το Pixel 8a έχει διαστάσεις 152,1 x 72,6 x 8,9 mm. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει σχεδόν ακριβώς το ίδιο μέγεθος με τον προκάτοχό του, το Pixel 7a, το οποίο έχει διαστάσεις 152 x 72,9 x 9 mm.

Το μέγεθος της οθόνης του 8a θα πρέπει επομένως να είναι γύρω στις 6,1 ίντσες και υπάρχει μια κεντρική τρύπα για την κάμερα selfie. Στο πίσω μέρος έχουμε δύο αισθητήρες.

Όπως αναφέρει το αποτέλεσμα ενός benchmark που διέρρευσε τον Αύγουστο, το Pixel 8a θα τρέχει μια υποχρονισμένη έκδοση του chipset Tensor G3, το οποίο τροφοδοτεί τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro. Θα έχει 8GB RAM και θα τρέχει Android 14.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό