18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Google Pixel 8 και 8 Pro: Μεγάλη διαρροή αποκαλύπτει τα πάντα [φωτο+βίντεο]

Ειδήσεις Ελλάδα

H Google είναι έτοιμη να παρουσιάσει τα καινούργια της smartphone στις 4 Οκτωβρίου αλλά εμείς μπορούμε από τώρα να ρίξουμε μια ματιά στα Pixel 8 και Pixel 8 Pro.

Γνωρίζουμε ήδη σχεδόν τα πάντα για τα επερχόμενα flagship της Google, μέχρι και τα διαθέσιμα χρώματα, αλλά δεν τα είχαμε δει ακόμα. Τώρα έγινε και αυτό καθώς διέρρευσαν renders που μοιάζουν επίσημα.

Το Pixel 8 Pro φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει σε Obsidian, Porcelain και Sky Blue. Το τελευταίο, μάλιστα, εμφανίστηκε σε live εικόνες του Pixel 8a, ενώ μόνο το Obsidian διατηρείται από το Pixel 8 Pro.

Tο Pixel 8 θα κυκλοφορήσει σε Peony Rose, Grey και Obsidian. Και εδώ το Obsidian είναι το μοναδικό οικείο χρώμα.

Εκτός από τα νέα χρώματα, τα νέα Pixel υιοθετούν μια πιο στρογγυλεμένη σχεδίαση και αφήνουν πίσω τις έντονες γωνίες του περσινού διδύμου.

Ο σχεδιασμός του αισθητήρα κάμερας είναι επίσης νέος στο 8 Pro, αφού το σύνολο των καμερών βρίσκεται πίσω από ένα ενιαίο κομμάτι τζαμιού αντί για δύο.

Παράλληλα, διέρρευσε και ένα επίσημο βίντεο της Google που φαίνεται να προορίζεται για την εκδήλωση Made by Google και δείχνει τις νέες δυνατότητες κάμερας του Pixel 8. Το τηλέφωνο απεικονίζεται ως ένα εργαλείο AI που προσφέρει προηγμένες δυνατότητες για τις κάμερες. Για πρώτη φορά, θα διαθέτει ρυθμίσεις “με βάση τα στοιχεία ελέγχου DSLR”, λέει η Google, τα οποία θα επιτρέψουν στους χρήστες να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις για το ISO, την ταχύτητα κλείστρου και την εστίαση.

Σύμφωνα με το βίντεο, οι κάμερες της σειράς Pixel 8 θα «κάνουν καταπληκτικά πράγματα», αποκτώντας τη λειτουργία Magic Editor που η Google παρουσίασε για πρώτη φορά στο Google I/O τον Μάιο. Εκτός από τη δυνατότητα αφαίρεσης ορισμένων πραγμάτων μέσα σε μια φωτογραφία, οι χρήστες θα μπορούν να αλλάζουν τη σύνθεση μιας λήψης μετά την επεξεργασία μετακινώντας αντικείμενα. Διατηρούνται Astrophotography, Macro mode, Night Sight, Real Tone και Super Res Zoom.

Στην εγγραφή βίντεο προστίθενται νέες δυνατότητες όπως το Video Boost, το Night Sight και το Audio Eraser. Οι φήμες θέλουν το Pixel 8 να διαθέτει πίσω σύστημα κάμερας που αποτελείται από μια ευρεία κάμερα 50MP και μια κάμερα Ultra-wide 12MP με οπτικό πεδίο 125,8 μοιρών. Το Pixel 8 Pro αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με την ίδια ευρεία κάμερα 50MP, κάμερα Ultra-wide 48MP και κάμερα Telephoto 48MP με οπτικό ζουμ 5x και ζουμ Super Res 30x. Ενώ και τα δύο τηλέφωνα θα διαθέτουν 10,5MP selfie κάμερα, αυτή στο Pixel 8 Pro θα έχει αυτόματη εστίαση ενώ του Pixel 8 θα είναι Fixed Focus.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό