23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Gmail: Σύντομα θα μπορείς να απαντάς

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από αρκετές εβδομάδες φημών, η Google ανακοίνωσε και επίσημα πως από τα τέλη Οκτωβρίου θα υποστηρίζει την δυνατότητα απάντησης – αντίδρασης με emoji στην υπηρεσία Gmail, τόσο στη desktop/web έκδοση, όσο και στις αντίστοιχες εφαρμογές για συσκευές Android και iOS.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στο επίσημο blog,

Ξεκινώντας από αυτόν τον μήνα, οι προσωπικοί λογαριασμοί Gmail θα δουν το εικονίδιο με την χαμογελαστή φατσούλα κάτω από τα μηνύματα που λαμβάνουν στις mobile εφαρμογές της υπηρεσίας, αλλά και στην έκδοση για desktops. Πατώντας σε αυτό θα βρίσκουν επιλογές από διάφορα emoji που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως απάντηση – αντίδραση. Σε περίπτωση που κάποιος παραλήπτης έχει ήδη αντιδράσει σε email με emoji, τότε θα μπορείς να προσθέσεις και το δικό σου από επάνω.

Επιπλέον, τα emails που περιλαμβάνουν αντιδράσεις με emoji θα εμφανίζονται κανονικά και σε άλλες υπηρεσίες, π.χ. Microsoft Outlook, όπου είσαι συνδεδεμένος με λογαριασμό Google. Φυσικά, θα μπορείς να αφαιρέσεις το emoji μετά την αποστολή του email είτε πατώντας γρήγορα το Undo Send (μέσα σε 5-30 δευτερόλεπτα ανάλογα με τον χρόνο που έχεις ορίσει από τις ρυθμίσεις).

Να σημειωθεί ότι η Google σκοπεύει να προσθέσει τα emoji reactions και σε άλλες υπηρεσίες της, όπως για παράδειγμα το Google Sheets μέσα στους επόμενους μήνες.

[Google]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό