18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Gazzetta Awards 2023 by bwin: Επιλέξτε την κορυφαία fair play στιγμή της χρονιάς!

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα Gazzetta Awards είναι μια διαδικτυακή ψηφοφορία που διοργανώνει το κορυφαίο αθλητικό site της χώρας, δίνοντας σε όλους εσάς τη δυνατότητα να ψηφίσετε εκείνους που ξεχώρισαν στις εκάστοτε κατηγορίες. Η διαδικασία ξεκίνησε το 2015 και συνεχίζεται, παρουσιάζοντας κάθε χρόνο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι βασικές κατηγορίες είναι οι εξής: Αθλητής της Χρονιάς, Αθλήτρια της Χρονιάς, Προπονητής της Χρονιάς, Ομάδα της Χρονιάς, Fair Play της χρονιάς και Αθλητής με αναπηρία της Χρονιάς. Ανάλογα με τη σεζόν, υπάρχουν ειδικές κατηγορίες, όπως και ειδικές βραβεύσεις στο τέλος της διαδικασίας.

Τα τελευταία δύο χρόνια, τα Gazzetta Awards έχουν ολοκληρωθεί με μια μεγαλειώδη εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν οι νικητές της ψηφοφορίας, παράλληλα με ειδικές βραβεύσεις ανθρώπων που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον αθλητισμό, αλλά και προσωπικοτήτων που έχουν καταφέρει να γίνουν πηγή έμπνευσης. Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Ολυμπιακή Επιτροπή, ενώ τα περσινά Gazzetta Awards by bwin διεξήχθησαν στο Μέγαρο Μουσικής, με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Φέτος, τα Gazzetta Awards 2023 by bwin ανανεώθηκαν, κάνοντας την εμπειρία του χρήστη ακόμα καλύτερη και τη διαδικασία της ψηφοφορίας ευκολότερη. Η νέα σελίδα βρίσκεται ήδη στον «αέρα» και πέραν των κατηγοριών, θα μπορείτε να δείτε το δικό μας Hall of Fame, τους προηγούμενους νικητές των βραβείων που έχουν σημαδέψει τον ελληνικό αθλητισμό!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό