15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Galaxy A54 5G: Με εκπληκτική απόδοση και μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής

Ειδήσεις Ελλάδα

H Samsung αποκάλυψε το Galaxy A54 5G υποστηρίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να βιώσουν εκπληκτική απόδοση με ζωντανή οθόνη και μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ο πρόεδρος και επικεφαλής του Mobile eXperience Business στη Samsung Electronics, TM Roh είπε ότι οι νέες προσθήκες στη σειρά Galaxy A θα βοηθήσουν τους χρήστες να τραβήξουν σταθερά και καθαρά βίντεο, να βλέπουν καθαρά ακόμη και σε συνθήκες έντονης φωτεινότητας και να κάνουν περισσότερα από τα πράγματα που αγαπούν με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας να ανέρχεται σε περισσότερο από δύο ημέρες.

Ο Roh είπε ότι διαθέτει καθηλωτική οθόνη Super AMOLED, διαστάσεων 6,4 ιντσών που “έχει αναβαθμιστεί για εκπληκτική ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους, ακόμη και κάτω από έντονο ηλιακό φως. Με το βελτιωμένο Vision Booster και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, θα συμβαδίζει με τους χρήστες καθώς κινούνται μεταξύ διαφορετικών συνθηκών φωτισμού”.

Το Galaxy A54 5G εγγυάται έως και τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος και πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας. Αυτές οι λειτουργίες επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο πιο πρόσφατο λογισμικό και ασφάλεια για να μεγιστοποιήσουν τον κύκλο ζωής του smartphone.

“Με συνεχείς βελτιώσεις στη σειρά Galaxy A, διασφαλίζουμε ότι περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μπορούν να έχουν πρόσβαση στις μεταμορφωτικές καινοτομίες μας”.

Μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της νέας σειράς Galaxy A περιλαμβάνουν εκπληκτικές φωτογραφίες ημέρας και νύχτας, βελτιωμένες με δημιουργικά εργαλεία επεξεργασίας.

“Τα Galaxy A54 5G και Galaxy A34 5G προσφέρουν εκπληκτικές εικόνες με καθαρή ποιότητα ακόμη και σε συνθήκες φωτεινότητας, κάνοντας χρήση των κορυφαίων δυνατοτήτων Nightography και AI του Samsung Galaxy. Είτε οι χρήστες θέλουν να τραβήξουν την τέλεια selfie είτε να συνδεθούν μέσω εξαιρετικά ομαλών βιντεοκλήσεων, το Galaxy A54 προσφέρει εκπληκτικές λεπτομέρειες χάρη στην μπροστινή του κάμερα 32 MP. Τα νέα smartphone παράγουν βίντεο με εκπληκτική ευκρίνεια, καταπολεμώντας το τρέμουλο και το θάμπωμα με βελτιωμένη οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) και ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας βίντεο (VDIS)”, σημείωσε ο Roh.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό