15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Formula 1: Παρουσίαση Ferrari SF-24

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ferrari ισχυρίζεται πως η νέα SF-24 θα είναι ανταγωνιστική από τα πρώτα χιλιόμετρα δοκιμών! Ο επικεφαλής της ομάδας Frederic Vasseur είπε πως η ομάδα: «πρέπει να ξεκινήσει από εκεί που σταματήσαμε στο τέλος της περασμένης σεζόν». Από την άλλη πλευρά είπε ο Leclerc είπε: «Περιμένω ότι το αυτοκίνητο θα είναι ένα βήμα μπροστά σε πολλούς τομείς και αυτό είναι μία εντύπωση που έχω δημιουργήσει από τις δοκιμές στον προσομοιωτή και εκεί νομίζω ότι είμαστε εκεί που θέλουμε. Η SF-24 πρέπει να είναι λιγότερο ευαίσθητη και ευκολότερη στην οδήγηση και αυτό είναι που χρειάζεται για να οδηγήσουμε καλά».

Τι άλλαξε στο αυτοκίνητο

Η νέα Ferrari είναι μια «εντελώς νέα πλατφόρμα», σύμφωνα με τον υπεύθυνο αεροδυναμικής Enrico Cardile, ο οποίος είπε: «Κάθε κομμάτι του αυτοκινήτου έχει σχεδιαστεί ξανά. Αφετηρία μας, ήταν το περυσινό αυτοκίνητο με το οποίο κάναμε ένα άλμα προς τα εμπρός όσον αφορά τo συναγωνισμό στο τελευταίο μέρος της σεζόν. Έχουμε λάβει υπόψη μας ό,τι μας είπαν οι οδηγοί και μετατρέψαμε αυτές τις παρατηρήσεις σε εφαρμογές, με στόχο να τους δώσουμε ένα αυτοκίνητο που είναι πιο εύκολο στην οδήγηση και επομένως πιο εύκολο να αξιοποιήσουν στο έπακρο και να το πιέσουν στα όριά του».

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη Ferrari, οι οποίες είναι πιθανό να μην αποκαλύπτουν βασικά σχεδιαστικά μέρη του αυτοκινήτου. Αυτό είναι λογικό αφού η ομάδα θέλει να κρατήσει κρυφά για όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι φωτογραφίες δείχνουν μια επανασχεδιασμένη «μύτη», εμπρός αεροτομή και αμάξωμα με πολλές αλλαγές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό