18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ford Ranger Raptor Club! Με τρέλα για εξορμήσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Όπως λέει μια λαϊκή παροιμία: Η τρέλα πάει στα βουνά! Γιατί άραγε; Μήπως, γιατί εκεί, ησυχάζει η ψυχή των ανθρώπων που η καθημερινότητα καταφέρνει και κλέβει από τη ζωή τους πολύτιμη ενέργεια, και χρόνο σημαντικό; Αυτοί οι άνθρωποι, είναι εκείνοι που μόλις τους δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία για απόδραση, εκδράμουν χωρίς δεύτερη κουβέντα από το «κλινών άστη», για την περιπέτεια της διπλανής πόρτας!

Όπερ και εγένετο, με την ιδιαίτερη παρέα του Raptor Club, οι οποία για άλλη μια φορά όχι μόνο πήρε τα βουνά αλλά πέρασε και ένα απίστευτο τριήμερο στην καρδιά της φύσης, οδηγώντας το αγαπημένο της τετρακίνητο αυτοκίνητο, που όπως φάνηκε  έκλεψε την καρδιά της! Η περιπέτεια βέβαια απαιτεί και μια υποτυπώδη προετοιμασία τόσο για τους επιβάτες όσο και για το αυτοκίνητο, όσο πανίσχυρο και αν φαντάζει αυτό!

Την φορά αυτή την τιμητική της είχε, η περιοχή των Αγράφων! Έχοντας βάσει την Λίμνη Πλαστήρα  που βρίσκεται σε υψόμετρο 950μ. η τετρακίνητη παρέα του 3ου Raptor Trophy, περιηγήθηκε στα μυστικά και περάσματα της Νεβρόπολης Αγράφων, μιας περιοχής που ξέρει καλά το πως, να κάνει delete, στην αρνητική ενέργεια, από τα μυαλά όλων μας.

Ο Τολμών Νικά! Το Ford Raptor αποτελεί ένα αυτοκίνητο που έχει προσανατολισμό τον κόσμο της περιπέτειας, και φυσικά τις απαιτήσεις της! Στην 3η απόδραση του Raptor Club είχε την τιμητική του, το νέο Ford Ranger Raptor, το απόλυτο 4χ4 Pick Up που προετοιμάζει με ιδιαίτερη κατασκευαστική ευλάβεια η Ford Performance στην Ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου. Στα μυαλά όλων μας κάνουν παιχνίδι οι φανταστικές εικόνες με τα τρελά άλματα του σκληροτράχηλου μοντέλου, που έλαβαν χώρα σε κάποιο αφιλόξενο τερέν,  αποδεικνύοντας τις πραγματικές του δυνατότητες. Φυσικά, και ο γλυκός και συνάμα τραχύς ήχος της sport  εξάτμισής του, που … παίζει με τα νεύρα μας!

H καινούρια, δεύτερη γενιά του Ford Ranger Raptor κινείται από έναν θηριώδη v6  twin Τurbo Βενζινοκινητήρα, τεχνολογίας  Eco Boost, φέρει αγωνιστική ανάρτηση με αμορτισέρ Fox, έτοιμη για αγώνες τύπου Paris Dakar! Η διάθεση δεν αργεί να ανέβει στα ύψη καθώς τα ειδικά προφίλ οδήγησης Baja για off road «παιχνιδάκια», το αναγάγουν ως το απόλυτο όχημα παντός εδάφους, το οποίο εμπεριέχει μεγάλη δόση πολυτέλειας!  

Η παρέα δεν πορευόταν στα τυφλά παρά βρισκόταν υπό την καθοδήγηση έμπειρων ντόπιων οδηγών Υπαίθριων Δραστηριοτήτων, οι οποίοι γνωρίζουν καλά όλα τα περάσματα, γιατί, η ασφάλεια όλων μας ,είναι πρώτιστης σημασίας!  Βέβαια όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον κόσμο της περιπέτειας γνωρίζουμε ότι πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά την λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας και οδήγησης του οχήματός μας, να γνωρίζουμε καλά που πηγαίνουμε, και φυσικά να ξέρουμε πως να κάνουμε χρήση του εξοπλισμού ασφαλείας, που θεωρείται απαραίτητο εφόδιο πριν από την κάθε μας απόδραση!

Το event ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας του club, όπου εκεί ανανεώθηκε και το ραντεβού όλων μας για τον Οκτώβριο του 2023, σε κάποια άλλη περιπετειώδη περιοχή της Ελλάδας μας!

Καλή αντάμωση!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό