20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

F1: Η FIA επιβεβαιώνει πως και οι 10 ομάδες ήταν κάτω από το ανώτατο όριο κόστους το 2022

Ειδήσεις Ελλάδα

Η FIA ανακοίνωσε σήμερα ότι η διοίκηση της επιτροπής για το ανώτατο όριο κόστους (Cost Cap Administration) ολοκλήρωσε την επιθεώρηση των φακέλων που υποβλήθηκαν από κάθε ομάδα που συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1 το 2022, μη βρίσκοντας κάποια ομάδα να έχει παραβιάσει τον cost cap, εκδίδοντας πιστοποιητικά συμμόρφωσης και στις δέκα ομάδες.

Η επιθεώρηση ήταν μια εντατική και ενδελεχής διαδικασία, ξεκινώντας με μια λεπτομερή ανάλυση της τεκμηρίωσης που υπέβαλαν οι ομάδες. Επιπλέον, έχει γίνει εκτενής έλεγχος οποιονδήποτε δραστηριοτήτων εκτός F1 που αναλήφθηκαν από τις ομάδες, ο οποίος περιελάμβανε πολλαπλές επιτόπιες επισκέψεις στις εγκαταστάσεις της ομάδας και προσεκτικές διαδικασίες ελέγχου για την αξιολόγηση της συμμόρφωσης με τους δημοσιονομικούς κανονισμούς. Η διοίκηση της επιτροπής της FIA σημειώνει ότι όλες οι ομάδες ενήργησαν ανά πάσα στιγμή με πνεύμα καλής πίστης και συνεργασίας.

Η FIA σημειώνει επίσης ότι οι δημοσιονομικοί κανονισμοί είναι σημαντικοί για τη μακροπρόθεσμη οικονομική σταθερότητα του αθλήματος και ότι θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να βελτιώνονται με βάση τα πορίσματα κάθε διαδικασίας αναθεώρησης, τόσο όσον αφορά τους ίδιους τους κανονισμούς, οι οποίοι είναι γραπτοί και έχουν εγκριθεί σύμφωνα με τη διαδικασία διακυβέρνησης της FIA Formula 1, όσο και τον τρόπο με τον οποίο επιβάλλονται και αστυνομεύονται.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό