19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Eye patches! Γιατί τα χρειάζεσαι skincare routine

Ειδήσεις Ελλάδα

Ξενύχτησες το προηγούμενο βράδυ και δεν μπορούσες να κοιμηθείς; Μην ανησυχείς, τα eye patches είναι το beauty προϊόν που χρειάζεσαι.

Σίγουρα θα έχεις ακούσει για τα eye patches… Είναι αυτά που μοιάζουν σαν αυτοκόλλητα και μπαίνουν κάτω από την περιοχή των ματιών. Έχουν δροσερή υφή, τα πιο fresh αρώματα και βγαίνουν σε διάφορα χρώματα. Βέβαια, εκτός από τα παραπάνω, εξασφαλίζουν ένα λαμπερό και φωτεινό βλέμμα. Γι’ αυτά λοιπόν, τα μικρά και θαυματουργά beauty προϊόντα θα μιλήσουμε σε αυτό το άρθρο.

Το come back από τα ’90s! 4 μακιγιάζ που θα ανανεώσουν τα looks σου

Goodbye κουρασμένο βλέμμα

Οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια είναι σύνηθες σε εμάς τις γυναίκες. Λίγο να ξενυχτήσουμε ή να μην μπορέσουμε να κοιμηθούμε το βράδυ… Τσουπ, την άλλη μέρα εμφανίζονται μπροστά στον καθρέφτη! Όση κρέμα ματιών και concealer κι αν προσθέσεις, τόσο περισσότερο θα φαίνονται. Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Τα eye patches είναι αυτά που έρχονται να αντιμετωπίσουν αμέσως το πρόβλημα. Πρόκειται για μάσκες ματιών μιας χρήσης, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια. Διαθέτουν ορούς, πλούσιους σε ευεργετικά συστατικά τα οποία δρουν τοπικά για να καλύψουν το πρόβλημα και την κάθε ανάγκη.

3 λόγοι που πρέπει να χρησιμοποιείς «toner» στην περιποίηση του προσώπου

Ποια είναι τα οφέλη που χαρίζουν τα eye patches;χαρίζουν ένα φωτεινό βλέμμακαταπολεμούν τους μαύρους κύκλουςενυδατώνουνλειαίνουν τις λεπτές γραμμές

Η χρήση τους είναι πολύ εύκολη. Τα τοποθετείς κάτω από την περιοχή των ματιών για 10 λεπτά, τα αφαιρείς και είσαι έτοιμη να εφαρμόσεις την κρέμα ματιών και το makeup. Extra tip: Τα eye patches μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σε άλλα σημεία του προσώπου. Γύρω από το στόμα, στο μέτωπο και γενικά όπου έχεις ρυτίδες έκφρασης. Άλλο ένα θετικό είναι ότι δεν χρειάζονται ξέβγαλμα. Μόλις, τα αφαιρέσεις θα δεις ότι θα απορροφηθεί αμέσως το προϊόν τους, στην επιδερμίδα σου. Πρόσθεσέ τα, στην skincare routine σου, 2-3 φορές την εβδομάδα και θα δεις πως θα πεις bye bye στο κουρασμένο βλέμμα.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά eye patches που εμείς λατρεύουμε να χρησιμοποιούμε ξανά και ξανά. Ρίξε μία ματιά…

SEPHORA, BIO-CELLULOSE EYE MASK CUCUMBER 

GARNIER, SKINACTIVE HYALURONIC CRYO ANTI-FATIGUE JELY EYE PATCHES 

SHISEIDO, VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING EXPRESS EYE MASK 12 PACK 

PIXI, DEPUFFING EYE PATCHES

MARIO BADESCU, DRYING PATCH ANTI-BLEMISH FACE PATCHS 

BIOTEN, EYE PATCHES HYALURONIC GOLD 

NATURA SIBERICA, LAB BIOME SUPER TONIC HYDROGEL EYEPATCHES 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό