18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Eurobasket 2022 – Ισπανία: Με Γκαρούμπα και αδέλφια Ερνανγκόμεθ η 12αδα

Ειδήσεις Ελλάδα

EUROBASKET 2022

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
30.08.2022 | 13:33

FIBA

Η Ομοσπονδία της Ισπανίας ανακοίνωσε την 12αδα της ομάδας ενόψει του Eurobasket 2022 (1-18/9), με τα ονόματα του Γκαρούμπα και των αδελφών Ερνανγκόμεθ να ξεχωρίζουν.

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα, οι Χουάντσο και Βίλι Ερνανγκόμεθ, ο αειθαλής Ρούντι Φερνάντεθ και ο (νατουραλιζέ) Λορέντζο Μπράουν ξεχωρίζουν στην 12αδα της Εθνικής Ισπανίας ενόψει του Eurobasket 2022, την οποία ανακοίνωσε η Ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ίβηρες θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος τέθηκε εκτός μόλις λίγες ημέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η 12αδα τη Ισπανίας:Γκαρντ: Λορέντζο Μπράουν, Ντάριο Μπριζουέλα, Ρούντι Φερνάντεθ, Αλμπέρτο Ντίαζ, Τσάμπι Λόπεζ-ΑροστέγκιΦόργουορντ: Χάιμε Φερνάντεθ, Ουσμάν Γκαρούμπα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Χάιμε Πραντίγια, Τζοέλ ΠάραΣέντερ: Βίλι Ερνανγκόμεθ, Σέμπας ΣάιθΠροπονητής: Σέρτζιο Σκαριόλο

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Ισπανίας βρίσκεται στον 1ο Όμιλο, αυτόν της Τιφλίδας, μαζί με την διοργανώτρια Γεωργία, την Τουρκία, το Μαυροβούνιο, την Βουλγαρία και το Βέλγιο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό